Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANA PROSLAVA U POŽEGI
Povratak na članak

Tisuću lovaca iz cijele zemlje slavilo svog zaštitnika

Svečanost je upriličena u suradnji s Požeškom biskupijom i Hrvatskim lovačkim savezom, a potporu organizaciji dali su grad Požega i Požeško-slavonska županija

Komentari 1

AM
ameris
07:47 04.11.2013.

Biskup Požeški poklanja Bibliju Đuri Dečaku.Kolonu predvode noseći Križ..simbol muke i smrti Isusa Krista mučenika pribit na lubanju ubijenog jelena.Bože,jesi li sve to dobro vidio!! Koje svetogrđe,koji neukus !I sve to prolazi glavnom ulicom pune djece i mladeži!? Ne vidjeh poćasnog člana svih lovačkih društava RH generala Markača !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.