Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na prosvjedu sve manje ljudi
Povratak na članak

Tisuće "žutih prsluka" i ovu subote izašle na ulice francuskih gradova

Prosvjedi su održani i u drugim gradovima. Policija je bacala suzavac na prosvjednike

Komentari 5

MO
morejeslano
16:02 15.12.2018.

Francuski diktator Makron preventivno je uhapsio 3000 ljudi. Advokati su prosvjedovali tako što su na hrpu bacali knjige zakona. Time su stotine advokata pokazali da u Francuskoj vlada diktatura. Oko 15.00 sati u Parizu se znatno povećao broj prosvjednika. Velikii broj cesta u Francuskoj je blokiran. Žuti prsluci neće odustati, a francuskoj vladi ovo svakako smeta jer svakodnevno gube lovu od turizma.

VL
GL
GlasnaJasna
17:23 15.12.2018.

ovako se brani vlastita drzava od diktature korupcije i kriminala. bravo Francuzi!

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
19:19 15.12.2018.

Bravo Francuzi, nikad nemojte odustati i srušite to pederoliberalno govno!!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
16:47 15.12.2018.

Jadnici nemaju za kave vise! Ne mogu grijati stanove ni platit elektriku od dazbina.Kazu da je sobna temperatura izmedu 14 i petnest gradi.Tako je i u engles Belg Holandiji. Nasi su pisali o blagostanju i demokraciji u tim zemljama. Tukuu narod ko vola u kupusu Da je to u Rusiji gadili bi po TV i medijima.Nek dodu ovdje nasut benzina kosta ispod cetri ipol kune.Gledam tu jadnike sa Baltika karnister u ruci satima cekaju da naspu par litara benzina. Sad im se Rusi smiju nista od blagostanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.