Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razotkrili Weinsteina
Povratak na članak

The New York Times i The New Yorker dobili Pulitzerovu nagradu

Kendrick Lamar je postao prvi reper koji je dobio Pulitzera, uzevši nagradu za glazbu za album "DAMN"

Komentari 5

ZV
Zvjerko
06:32 17.04.2018.

Sve te “glumice” se nisu niti malo bunile oko pipkanja na početku karijere. Zašto onda nisu istupile i optužile nekoga da ih je napastovao? Tada su šutile, širile noge i zahvaljuvale bogu što im je “seksualni predstor” dao ulogu. Sada, kada su se nabrale novaca, sada im smeta što ih je pipkao. Dvoličnost holivudskih “diva”. Ako su znale da će dobiti ulogu (plaćenu dolarima) samo ako spavaju s tim producentom (i na to su svojevoljno pristale) koja je razlika između tih “glumica” i određenih dama koje pružaju određene usluge za novac?

VL
DI
Diesel
03:21 17.04.2018.

Dobiti Pulizzera za opis obicaja koji se u Hollywoodu prakticiraju vec 100 godina?

VL
ST
Startrack
00:07 17.04.2018.

Ovo je potpuno besmisleno kad su te novine extremno ljevicarske i pro holivud. Znalo se odavno sta taj radi tek sa Trumpom je doslo do malo drugacije klime.

VL
Avatar Proleter
Proleter
00:07 17.04.2018.

Za što se danas dobija pulicerova nagrada majko mila. Čudi me da je nije dobio onaj što je prvi nakuco da je končita vurst fasovala sidu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.