Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićena na granici

Teška prevara: Lagala o bolesti i smrti članova obitelji pa izvukla pola milijuna kuna

kune
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
12.08.2020.
u 15:00

Prevarantica s područja Sisačko-moslavačke županije prevarila je dvojicu muškaraca.

Dubrovačka policija u srijedu je zbog prijevare kazneno prijavila 32-godišnjakinju, koju je uhitila i osumnjičila da je hineći tešku obiteljsku situaciju prevarila dvojicu muškaraca za gotovo pola milijuna kuna.

Prevaranticu s područja Sisačko-moslavačke županije policiji je prijavio 76-godišnjak, od kojega je ona u proteklih godinu dana više puta prosječanjem izvukla više od 400.000 kuna za navodno liječenje teških bolesti od kojih boluje, sahranu bliskih članova obitelji i novčanu pomoć zbog teške obiteljske situacije.

Pored njega, krajem srpnja prijavio ju je i 55-godišnjak koji joj je, želeći joj pomoći, u više navrata tijekom proteklih pet godina dao 77.000 kuna.

Osumnjičena 32-godišnjakinja uhićena je u utorak na Graničnom prijelazu Zaton Doli te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, dovedena pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Ključne riječi

Komentara 5

EE
eem
16:28 12.08.2020.

Sahrana? Što je to?

Avatar Warded
Warded
16:56 12.08.2020.

Dali joj onako "na lipe oči" ? Prije će bit da su tvrda kurtza, a ne meka srca, mada onaj od 72 triba cili voćnjal afričkih šljiva

DU
Deleted user
15:33 12.08.2020.

Dok su plazili po njoj nisu se žalili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije