Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJNO NAIŠLI

Televizijska ekipa spasila vozača kamiona okruženog vodom

Foto: Screenshot/YouTube
1/10
29.08.2017.
u 00:02

Dužnosnici govore kako je oluja Harvey najveća oluja u povijesti Teksasa.

Najveća oluja u povijesti Teksasa potopila je Houston te je uzela i ljudske živote. Oni koji nisu pobjegli na sigurno ostali su zarobljeni, a među njima je bio i jedan vozač kamiona.

On je imao sreće da ga je primijetila televizijska ekipa KHOU 11 Newsa. Brandi Smith i kamerman Mario Sandoval vidjeli su bijeli kamion okružen vodom te su zaustavili policajce koji su terencem vukli čamac. Oni nisu znali za vozača te su odmah reagirali i došli do njega. 

- Osjećam kao da napokon mogu disati. To je znak olakšanja - rekla je Brandi u trenucima dok se vozač Robert ukrcavao na čamac. 

Dužnosnici govore kako je oluja Harvey najveća oluja u povijesti Teksasa. Palo je rekordnih 75 centimetara kiše koja je ceste pretvorila u rijeke, piše BBC.

1/21
1/8
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
06:38 29.08.2017.

Zao mi ljudi ali ne razumijem ... zar se ovako nesto moze dogodiditi u svemogucoj, snaznoj, naprednoj, organiziranoj americi.. gdje su terminatori, rockyji, cie, mie, cuvene sluzbe iz filmova... kada ih gledas u ovakvim situacijama vidis hrpu debeljuskastih izbezumljenih ljudi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije