Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEROVALI ILI NE!

Tek kad ga je policija probudila shvatio je koliko sreće ima u životu

Ilustracija
Foto: Anke Waelischmiller/DPA/PIXSELL
24.06.2020.
u 22:43

Mladić im je rekao da je malo tulumario s vršnjacima i pri tome malo previše popio

Nevjerojatan slučaj dogodio se u Njemačkoj, u gradu Kirnu. Na tračnicama je pijan zaspao 15-godišnjak, preko njega je prešao vlak, no tinejdžeru – nije falila ni dlaka s glave. 

Kako? Vrlo jednostavno, pijani mladić nije zaspao ležeći preko tračnica, nego u njima, pa je vlak prošao preko njega i nije ga pregazio. S time što je dječak imao i sreće da je vlak dobro održavan pa s podvozja ništa nije visjelo. K tome, tinejdžer je i nakon prolaska vlaka uredno nastavio spavati, a tako spavajući pronašla ga je policija te ga probudila.

Mladić im je rekao da je malo tulumario s vršnjacima i pri tome malo previše popio. Krenuo je kući i osjetio da je jako umoran pa je odlučio malo prileći. Međutim, kako je bila noć a on jako pijan, nije shvatio da je legao na tračnice. A potom je zaspao.

Policiju je pozvao strojovođa koji je u zadnji tren uočio da je vlakom prešao preko usnula mladića, a policija ga je zatim probudila i odvela kući ocu te mu dala do znanja da taj dan trebaju ubuduće slaviti kao mladićev drugi rođendan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije