Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRESTOVAC

Tamburaši zagrijali više stotina posjetitelja

tamburaši (1)
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
1/5
16.09.2013.
u 12:59

Nastupilo je petnaestak tamburaških sastava i pjevača slavonskih pjesama s područja Slavonije, a gosti su bili Najbolji hrvatski tamburaši

Udruga za kulturu i njegovanje tradicije „Požeška zlatna dolina“ organizirala je na otvorenom prostoru uz Vatrogasni dom u Brestovcu svoju tradicionalnu ljetnu priredbu „Pismom kroz Slavoniju 2013.“ Ove je godine pred više od 500 posjetitelja nastupilo petnaestak tamburaških sastava i pjevača slavonskih pjesama s područja Slavonije, a gosti su bili Najbolji hrvatski tamburaši.

Nakon pozdravne riječi zamjenika načelnika brestovačke općine Joze Buće, koji je otvorio priredbu, nastupili su folkloraši i tamburaši domaćeg KUD „Berda“, zatim su se predstavili solisti i sastavi među kojima su bili Garavuše, Posegana i Bisernica iz požeškog kraja, kao i Slavonski san iz Đakova, a posjetitelji su najtoplije primili nastup Đakovčanke Sanje Jeličić, te Stjepana Japarića, Kristine Pavlović, Zvonimira Kalića itd.

Najbolji hrvatski tamburaši oduševili su gledateljstvo, a nakon koncerta cjelovečernji nastup imala je i zabavna grupa Estrada iz Požege.

>> Hercegovka ljepotica požeškog festivala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije