Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCURILA SNIMKA

Tamburaši svirali na protupožarnom avionu, Krstičević se razljutio

Damir Krstičević
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
14.01.2020.
u 21:54

Nulta stopa za neprofesionalno i nečasno ponašanje. To nije način na koji se radi, tražim istragu i sankcioniranje odgovornih, kazao je ministar

Na Badnjak se u jednoj tvrtki u Velikoj Gorici održala pomalo neobična privatna zabava gdje su zaposlenici u hangaru plesali i pjevali s muzičarima koji su 'održali nastup' na Air Tractoru koji se tamo nalazi na održavanju. Pošto ovo nije bilo kakva firma već Zrakoplovno tehnički centar koji održava protupožarne avione, o svemu je obaviješten i ministar Damir Krstičević koji ovom feštom nikako nije oduševljen.

- Nulta stopa za neprofesionalno i nečasno ponašanje. To nije način na koji se radi, tražim istragu i sankcioniranje odgovornih - kazao je ministar za Jutarnji list nakon što je pogledao snimku koja je došla do spomenutih novina.

Jutarnji također prenosi da su u MORH-u izjavili kako su 'šokirani ovakvim ponašanjem koje je nedopustivo i za svaku je osudu'.

Direktor ZTC-a Ivica Grebenar potvrdio je događaj, a prema njegovim riječima svirači su zaposlenici tvrtke. On također osuđuje cijeli događaj i tvrdi kako je poduzeo mjere protiv zaposlenika koji su ovo učinili.

U međuvremenu utvrđeno je da su svi tamburaši zaposlenici ZTC-a i nisu zaposlenici MORH-a, niti je protupožarni zrakoplov koji im je služio kao kulisa za stvaranje Božićne čestitke MORH-ov zrakoplov nego zrakoplov iz druge zemlje koji je u hangaru bio na remontu.

VIDEO Tehnika i sredstva Hrvatske vojske poslana vlakom za Litvu

Komentara 50

DR
drazen96
06:13 15.01.2020.

To je strašno bitno. Sigurno su ga pola pojeli i više ne može gasiti požar. I Milanović je planinario po tenku i nikome ništa.

DU
Deleted user
07:41 15.01.2020.

Ništa tu, za ljude koji poznaju zrakoplovstvo, nema neprimjereno, osim ovog pokvarenog i tendecioznog članka nekog pokvarenjaka. Badnjak je dan kad se skraćeno radi većina državnih firmi i rade se domjenci. Ovi vrijedni ljudi piju vodu i na avionu na kojem rade odsvirali su Zvončiće. Tu gdje oni stoje i hodaju , moraju hodati tisuće puta dok izvode radove i oni to znaju i dozvoljeno je.Tim ljudima treba reći hvala, a kritizirati tamo gdje se o državnom trošku brsti catering za državne novce. To trebaju hrvatski porezni obveznici znati, a ne da ih kojekakvi angažirani novinari i njihovi podrepaši lažu i farbaju.

DU
dugonja66
04:39 15.01.2020.

kada ce vec jednom ta ugroza u pazun da ne sramoti ovu jadnu drzavu ovo je vec preslu svaku mjeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije