Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTILA SINA

Hrvatica iz Italije ostavila bebu na ulici i pokušala pobjeći s drugim djetetom

Hrvatica ostavila bebu na ulici u Rimu
Foto: Screenshot
28.02.2020.
u 21:47

U trenutku kada je ostavila svog sina bila je obučena u crno i na glavi je imala kapuljaču, a sa sobom je vodila svoju 5-godišnju kći koja je s njom bila i u trenutku uhićenja u Bologni

Talijanska željeznička policija (Polfer) je uhitila je Hrvaticu koja je u četvrtak u popodnevnim satima na ulici u Rimu ostavila bebu. Njezin identitet vrlo je brzo utvrđen zahvaljujući snimkama videonadzora, a kada ju je policija nazvala kazala im je da će se vratiti. Nisu joj povjerovali pa su je nastavili pratiti te su ju u konačnici pronašli u vlaku koji je išao iz Milana za München.

Majku ostavljenog 7-mjesečnog dječačića policija je pronašla u manje od 24 sata prateći signal njezinog mobitela. Građani su pronašli bebu u kolicima u blizini glavnog željezničkog kolodvora u Rimu te su odmah alarmirali policiju koja je pregledala snimke videonadzora u blizini.

 

Utvrdili su zatim njezinu posljednju adresu, a to je bila jedna sigurna kuća u Rimu, gdje su policajci i doznali broj njezinog mobitela.

Prema informacijama koje je objavila policija, uhićena žena je hrvatska državljanka rođena u Italiji i ima 25 godina. U trenutku kada je ostavila svog sina bila je obučena u crno i na glavi je imala kapuljaču, a sa sobom je vodila svoju 5-godišnju kći koja je s njom bila i u trenutku uhićenja u Bologni. Djevojčica je zatim predana službi za socijalnu skrb, piše Corriere della Sera.

Ključne riječi

Komentara 13

VA
vapor
22:01 28.02.2020.

Očekujemo objavu imena i slike cijenjene gopođe "Hrvatice"

Avatar budala
budala
22:39 28.02.2020.

Ugrozene manjine koje se predstavljaju kao Hrvati

Avatar NO_KOMENT
NO_KOMENT
21:55 28.02.2020.

Cigančura!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije