Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SRCU RIMA

Jedinstvena metoda: Talijan nosi disk kako se ne bi zarazio koronavirusom

Foto: YouTube
1/5
12.03.2020.
u 18:13

Italija je najveće žalište zaraženih koronavirusom u Europi, te su donesene posebne mjere kako bi se smanjio broj oboljelih.

Prizor Talijana koji nosi disk promjera jedan metar oko sebe izazvao je možda zapanjene poglede na rimskoj tržnici Testaccio, no nije riječ o najnovijem hitu mode. 

Talijan nosi disk kako se ne bi zarazio koronavirusom. Jedinstvenom metodom pokušava osigurati da su ljudi dovoljno udaljeni od njega dok on kupuje namirnice na tržnice. A kako ne bi morao dirati išta, pobrinuo se služeći se alatom koji se koristi za skupljanje otpadaka, prenosi Daily Mail. 

- A čemu bi trebala poslužiti ova distanca? - upitali su Talijana na videu koji je objavljen na društvenim mrežama, a on im je samo odgovorio: - Za koronavirus. 

Podsjećamo, Italija je najveće žarište zaraženih koronavirusom u Europi, te su donesene posebne mjere kako bi se smanjio broj oboljelih. 

VIDEO: Kako pravilno oprati ruke i zaštititi se od virusne i bakterijske infekcije?

Tema: Koronavirus

Ključne riječi

Komentara 2

IH
iron.hide.54966
19:56 12.03.2020.

Zemljo otvori se....

DU
Deleted user
19:22 12.03.2020.

ha ha nismo svi isti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije