Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV RITUAL!

Svako jutro netko mu je potajice zavirivao u poštanski sandučić i ostavljao neobičan trag

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
09.09.2018.
u 09:44

Svako jutro kada bi otišao do svog poštanskog sandučića i uzeo svoje novine, križaljka bi već bila riješena

Koliko dobro poznajete svoje susjede? Možda vam je prvi susjed, po vašem mišljenju, 'jeziv' i previše čudan, no sljedeća priča navest će vas da ne razmišljate više na taj način.

Na Redditu je postavljeno pitanje korisnicima: "Vi koji smatrate da imate čudne susjede, što to taj susjed čini da je vama čudno ili jezivo?"

Jedan od korisnika odlučio je odgovoriti na to pitanje prepričavajući svoje vlastito, neobično iskustvo. Dakle, svako jutro kada bi otišao do svog poštanskog sandučića i uzeo svoje novine, križaljka bi već bila riješena.

Ovaj misterij događao se svakodnevno, stoga je mladić jedan dan odlučio otkriti tko mu to rješava križaljke iz novin, no neuspješno jer probudio se on u 8.00, 7.30 ili 7.00 svaki put bi križaljka već bila riješena.

No, jedno jutro oko 4 ujutro kada se vraćao iz noćnog izlaska, vidio je da još nema pošte u sandučiću, pa se dosjetio staviti malu kameru ne bi li otkrio tko mu to svako jutro rješava križaljke.

Plan je uspio i napokon je riješio misterij.

Bio je to njegov 80-godišnji susjed koji bi svako jutro u doslovno 10 minuta na njegovom sandučiću riješio križaljku i vratio mu nazad novine.

Pošto je mladića ovo dirnulo, drugi dan pripremio mu je mnoštvo križaljki koje je pronašao u kući te je odlučio iznenaditi susjeda. 

Možete i sami zamisliti koliko je susjed bio sretan.

Drugoga dana, susjed je ovaj put pozvonio njemu kako bi mu donio kekse u znak isprike. Nakon toga su se zapričali te je nakon ovog događaja mladić svaki dan nosio svom susjedu križaljke, dok nije preminuo prošle godine.

Nakon ove priče kod mladića se promijenio stav oko "čudnih i jezivih" susjeda.

>> Pogledajte video - Je li ovo najsmotaniji pljačkaš svih vremena?

Ključne riječi

Komentara 3

MO
matK.O.
11:11 09.09.2018.

jednu večer oko 4 ujutro....hahahah...pa jel to stvarno novinar večernjeg ili se neka djeca šale??

DR
Drmiha
12:03 09.09.2018.

matko to ti je kao ono ,,zima je bila vrucine teske mrtvac je na konju jahao pjesice"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije