Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugogodišnja volonterka
Povratak na članak

Svoju mačku vole, a one koje žive na ulici ubijaju, kakvi su to ljudi?

Nije lako boriti se za mačke, puno volontera odustaje jer se ne može nositi s tim. Bavimo se s nečim egzotičnim što nije nogomet. Sva sreća, kaže Ružica Pađen, vidim da ipak ima mladih ljudi koji mogu puno toga napraviti

Komentari 1

LU
luftbrenzzer
12:55 22.06.2023.

Siromaštvo i bolest vežu se zajedno kao karike na lancu. Naše društvo je kao najsiromašniju u EU također bolesno. Zato je držanje i skrb o životinjama prepušteno stihiji. Vladajućima su usta prepuna EU i njenim tobožnjim dobrobitima dok u praksii po pitanju životinjskih prava (a bogme i ljudskih) i njihovoj djelotvornoj zaštiti ne kazuju ni riječi. Zašto ne prepišu zakone i pravila u EU (recimo Njemake) i ne krenu u njihovo djelotvorno provođenje? Međutim izgleda da je lakše progledati kroz prste teroru i nebrizi za životinje nego spustiti koji krajcar u škrabicu dobrotvornih udruga i osigurati provođenje zakona. Što se tiče ljubavi spram mačaka i pasa, ne treba ih voliti onaj kome nisu na srcu. Mnogo je važnije da ih NE MRZE. Uvijek će se naći netko tko će ih voljeti i skrbiti o njima. Samo ih za Boga miloga nemojte mučiti i ubijati i takvim grijesima prljati svoje duše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.