Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antisemitizam
Povratak na članak

Svjetski židovski kongres pozdravlja komemoraciju Hrvatske katoličke crkve u čast žrtava Holokausta

Direktor i izvršni predsjednik Svjetskog židovskog kongresa izrazio je zadovoljstvo načinom na koji se Katolička crkva prisjetila holokausta.

Komentari 18

AN
angeorafael123
11:57 30.01.2019.

Hrvati si 45 91 doživjeli dva Holokausta.Vrijeme je da se Židovi poklone Hrvatskim tragedijama,Hrvatskom Holokaustu.Budučnost ionako probada novom izabranom narodu,Hrvatima.A Men.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
11:57 30.01.2019.

Strava ima i danas unih koji nas svjesno ili nesvjesno sramote!. sa takvima smo dogurali di jesmo. .pa onaj u Austriji sto je pozdravlja ispruzenom desnicom. kaze nije znao,Sad dvi god u zatvoru treba gulit. Pa cetnici rehabilitiraju Drazu Mihajlovica strava...Treba pravit ekonomiju ne bavit se snecim sto je davno iza nas. Da tako rade Njemac ili Francuska nebi imali za kave. Ali zato oni sad vladaju europom.. Ovake gluposti nigdje nas nece odvest.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.