Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dar

Svim čitateljima poklanjamo sličicu s porukom pape Franje

Svim čitateljima poklanjamo sličicu s porukom pape Franje
17.05.2019.
u 17:14

U nedjelju 19. svibnja uz Večernji list ne propustite poruku ljubavi i razumijevanja

Papa Franjo poznat je kao skromna osoba. Kao kardinal nije živio u raskošnoj rezidenciji, nego u malenom stanu u Buenos Airesu, a umjesto službenog vozila, koristio se javnim prijevoz. Nakon stupanja na papinsku dužnost, nije nosio uobičajeni zlatni križ, nego željezni, a u prvom obraćanju javnost je pozdravio s "dobra večer" (buona sera) umjesto uobičajenog katoličkog pozdrava (hvaljen Isus!).

Sličicu s porukom ovoga skromnog velikana potražite u nedjelju 19. svibnja. U svojoj poruci poziva na ljubav i razumijevanje među ljudima, a poruka glasi:

“Voli ljude! Ljubi svakog čovjeka, jednog po jednog. Poštuj svačiji put, bio on ravan ili ne, jer svatko ima svoju priču. I svatko od nas ima svoju priču. Svako dijete koje se rodi obećanje je života koji se iznova pokazuje jačim od smrti. Svaka je ljubav moć za preobrazbu koja teži sreći. Isus nam je dao svjetlo koje svijetli u tami: brani ga, štiti ga. Ta jedina svijeća najveće je bogatstvo povjereno tvom životu.”

Papa Franjo

U nedjelju 19. svibnja pronađite ljubav i razumijevanje u sličici s porukom pape Franje.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar rubinet
rubinet
17:21 17.05.2019.

Hvala,ali ipak ne. Imam doma Poljaka.

YU
YuBastards
18:07 17.05.2019.

Ovog "papu" se trudim ne vidjeti i ne cuti,tako da..ne hvala.

UJ
ujo41
18:33 17.05.2019.

ovo nije papa ovo je papak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije