Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"dirao" ih je

Švicarski Hrvat osumnjičen za zlostavljanje žena pod anestezijom

lijek infuse, injekcija
Pixsell
26.09.2011.
u 23:24

Vedran B. uhićen je tek prije dva tjedna, iako je suspendiran još ovog proljeća.

Medicinski tehničar hrvatskog podrijetla uhićen je u Švicarskoj prije dva tjedna zbog seksualnog zlostavljanja pacijentica pod anestezijom, piše Blick.

Šefovi Sveučilišne klinike u Zürichu su saznali za neprimjereno ponašanje 45-godišnjeg Vedrana B. još ovog proljeća, no samo su ga suspendirali na tjedan dana. No, jedna je zaposlenica klinike, koja je i sama bila operirana, svoj je slučaj prijavila policiji, te im ispričala kako ju je medicinski brat dirao na neprimjeren način u sobi za oporavak.

Tužitelj je nakon toga kontaktirao i druge žene koje su bile operirane između početka 2008. i svibnja 2011. godine, i otkrio kako su i one osjetile slične neugodnosti. Vedran je uhićen 14. rujna u kući u kojoj živi sa suprugom i malim djetetom.

U klinici su rekli da surađuju s vlastima te da je Vedran nevin dok mu se ne dokaže suprotno. Vedranov dobar prijatelj pak ne može vjerovati da je ovako zlostavljao žrtve jer je "uvijek imao puno žena".

Komentara 8

VA
Vlah Alija
23:33 26.09.2011.

kod hrvata nista novo....

KR
kreont
08:36 27.09.2011.

To što je čovjek bolestan u glavu je problem. To što je hrvat ma mogao je biti bilo tko. Zašto novinari forsiraju nacionalizme ?

OD
oltar domovine
23:32 26.09.2011.

a to je sigurno srbin sa hrvatskom putovnicom hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije