Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipendijom do uspjeha

Sveučilište Libertas: Profesori s prestižnog Harvarda, Sorbonne...

Libertas
Foto: Pixsell
10.06.2015.
u 13:35

Potporu za vrijeme studiranja na Libertasu pruža Centar za karijere, koji podupire razvoj znanja i vještina studenata

Sveučilište Libertas u suradnji s najznačajnijim gospodarskim subjektima u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji studentima omogućuje obavljanje stručne prakse kojom upotpunjuju svoje teorijsko znanje na praktičnim primjerima te se u profesionalnom okruženju pripremaju za buduću karijeru. Potporu za vrijeme studiranja na Libertasu pruža Centar za karijere, koji podupire razvoj znanja i vještina studenata, organizira programe, edukacije i usavršavanja kroz različite seminare, terenske nastave i radionice. U sklopu studija poslovne ekonomije i međunarodnog poslovanja Libertas je sklopio sporazume s raznim partnerima koji studentima pružaju mnoge benefite. Mogućnost edukacije i suradnje s PBZ-om, s tvrtkom Express Interfact Croatia d.o.o., jednim od vodećih pružatelja logističkih usluga u Europi, i tvrtkom Plinacro d.o.o. samo su neke od dobrobiti naših studenata. Realizaciju poduzetničkih ideja i samostalno zaposlenje Libertas potiče u suradnji s HAMAG BICRO-om. Program je namijenjen studentima kao pomoć u izgradnji i realizaciji njihove poduzetničke ideje uz infrastrukturnu podršku svim studentskim start up poduzećima.

Ugovor o strateškom partnerstvu za studente Turističko-hotelskog menadžmenta sklopljen je sa Sunce koncernom d. d. koji upravlja lancem hotela Bluesunhotels&resorts, što im omogućava suradnju u vidu obavljanja prakse, usavršavanja i zaposlenja. Zajednička suradnja u segmentu razmjene i mobilnosti studenata odvija se i s Fakultetom za turizam u Brežicama.

Najkvalitetniji resurs studija Međunarodnih odnosa i diplomacije su upravo profesori s najprestižnijih svjetskih sveučilišta poput: Harvard Business School, London School of Economics, Sorbonne University, izvršni direktori vodećih svjetskih organizacija i mnogi drugi. Studentima je time omogućeno stjecanje aktualnih znanja širokog političkog i ekonomskog aspekta.

>> Headhunteri u lovu na najbolje studente i prije nego dobiju diplomu

Komentara 1

AN
antonelić
16:27 10.06.2015.

a di je tu miomir žužul , da li mu žena još plete čarape za hv ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije