Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem
Povratak na članak

Sveučilišna bolnica propada 25 godina, može li ipak biti mega klinika?

Nedovršena bolnica u Blatu nije samo betonski kostur, ondje su bile postavljene instalacije i izolacija te ostakljene čitave pojedine zgrade

Komentari 8

Avatar MENSA
MENSA
07:55 17.07.2017.

Jedini razlog što ova bolnica već decenijima stoji nedovršena je u djelovanju liječnićkog "lobija" koji se tome žestoko opire. Naime, izgradnja takve "mega bolnice" u velikoj mjeri racionalizirala organizaciju liječenja ( a da ne spominjemo postojeću korupciju pri nabavi medicinskihkih uređaja i opreme), bitno smanjila broj raznih predstojnika, šefova i sl. i bitno smanjila mogućnost korupcije u "državnim" bolnicama. I samo u tom grmu leži zec drage dame i gospodo! Samo u tome!

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
01:00 17.07.2017.

Dajte ju na međunarodni natječaj pa da vidite kako se može brzo uredit i stavit u funkciju a ne pripremat teren za seoske varalice, da ju narod uredi a oni dobiju đuture, malo pre prozirna rabota kao sa hotelom iom i poslovnim prostorima na rebru, pre sramotno, ma šta pre sramotno čisti kriminal.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
22:44 16.07.2017.

Bilan je obećal...znači nebu ništ >;-)) PS: jesu li naši uvaženi novinari negdje pribilježili kolko tisuća fasada bu renovirano u sljedećih par let....naravno...šalim se malke.

VL
DU
Deleted user
14:09 17.07.2017.

Hvala Bogu da se netko napokon sjetio toga objekta za koji smo izdvajali samodoprinos.

VL
DU
Deleted user
00:07 17.07.2017.

Je li betonski kostur na kraju grada propao, a u njega utrošenih 160 milijuna eura otišlo u vjetar ili se stvar još uvijek može spasiti? -Propao je. Ne mog se spasiti, otišlo u vjetar, može se iznova investirati. Ako se hoće i ima.

VL
PU
Pukovnik
21:32 16.07.2017.

Bilo bi super ali tesko. Vise bolnica, vise ravnatelja, vise uhljebljena, vise krade itd.

VL
NI
Nikomah95
00:28 17.07.2017.

I da sve profunkcionira u najboljem slučaju, tko bi radio u toj bolnici? Bugari? Rumunji? Makedonci?

VL
MX
Mister X
00:29 17.07.2017.

>> Je li Marinu Čiliću pomogla Gospa Međugorska? Ma naravno da grešnik izgubi .. , Dosadili joj Hrvati jer vidi da su naučili da podmite molitvom . Da radi i ono što je nepošteno da pomaže i u tenisu.. Iakoo svi dobro znamo da je ona više koncentrirana i angažirana i u drugim granama sporta, kao na primjer stolni tenis i nogomet !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.