Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKI VELEPOSLANIK
Povratak na članak

'Sve su prisutniji pokušaji da se BiH uvuče u NATO'

Ivancov je izrijekom potvrdio kako Moskva ima interes za zbivanja na Balkanu ustvrdivši kako to "nije tako loša stvar"

Komentari 4

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
05:17 03.10.2017.

Hrvatska treba svima jasno i glasno narediti namještajte se u politiku unutarnjih poslova Hrvatske .BiH pripada Hrvatskoj i po tom pitanju nitko nema pravo da se miješa u unutarnjuolitiku Hrvatske gdje se riješava pitanje manjina u BiH u svakom slučaju ako ce trebati Hrvatska ce ukinuti prava manjina jer one stvaraju probleme Hrvatskoj pa Hrvatska po tom pitanju ce ukinuti prava Manjina i svi ce se Trebat ponašati ko Hrvati jer inače ce im se vrata otvorit za izlazak gdje ce moći stvarati manjine da bi ostvarili svoj cilj ili napokon se vratiti zemlji kojoj i pripadaju. Turska je vratila BiH Hrvatskoj koju je držala u okupaciji 400godina a danas bi je htjeli oni koji stvaraju probleme u svijetu sa okupacijama da narod mora napuštati svoja ognjišta jer su ostali bez krova nad glavom radi tih sila koje probaju zavladati svijetom ali nažalost im neuspjeha jer Rusi Kina drže ravnotežu u toj borbi. BiH pripada Hrvatskoj i po tom pitanju Precjednica Grabar Kitanovic Treba dati do znanja svima da se nemiješanju u BiH jer je to problem Hrvata koji ce to riješiti bez stranih sila. Dejton nije riješio problem već je Otezao Hrvatima da riješe problem manjina u BiH jer je Amerika opomenula Franju da neutaživa u BiH jer ce Amerika biti protiv tog pothvata Hrvata pljuc. Hrvatska je bila u stanju izvijevali borbu sa JNA i tako ce isto biti u stanju riješiti problem manjina koje probaju proglasiti svojom Državom a u toj borbi im Amerika pomaze da bi se rodila nova država BiH izvan granic

VL
GV
golub Vaso
13:54 02.10.2017.

bez referenduma kao u Hrvatskoj i CG

VL
Avatar dobry
dobry
04:34 03.10.2017.

Sada, kada je i CG članica NATO-a, jedina mogućnost izlaska Rusiji na Mediteran (izuzimajući Bosfor i Dardanele) je-14 km Bosanskohercegovačke obale, tj. luka Neum! Zvuči kao znanstvena fantastika, ali je istinito! Druga mogućnost je u dogledno vrijeme stacionirati ruske vojne baze u BiH, što zapadnije na teritoriju rs-a, sa "pogledom" na Kninsku krajinu i Hrvatsku jadransku obalu...a znamo kako se to savršeno uklapa u velikoserbske fašističke planove...Hrvati i Bosanci, bez svađe molit ću lijepo...i pamet u glavu. Gospođo Predsjednice da li razumijete o čemu pričam!!?

VL
DU
Deleted user
14:10 02.10.2017.

voleo bi izbliza videti nato vežbe tamo oko han peska ili kako se već zove... njihovi ubojiti avioni zasigurno ne bi padali ko oni stari antunovi šta svakodnevno čitamo u štampi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.