Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA SRBIJI
Povratak na članak

'Suzdržite se neprihvatljivih postupaka i okrenimo se rješavanju problema'

'Republika Hrvatska nastoji s Republikom Srbijom graditi i razvijati dobre odnose u duhu dobrosusjedstva i iskrene regionalne suradnje pri čemu od naših susjeda očekujemo isti pristup za koji se i sami zalažemo'

Komentari 13

KR
kruti190
19:52 03.10.2017.

četnici ostaju ČETNICI, a vi ih moljakajte da postanu normalni što nikad neće jer ne smijete pisnuti zbog ŠEFA države druga četnika pupavca!!!!

VL
MI
misljenje
19:56 03.10.2017.

Srbi se koriste onom starom ali uspjesnom taktikom; Napad je najbolja obrana. Vidite kako stalno agresivno traze nacina i razloga kako bi napali Hrvate i Hrvatsku. To je stara taktika UDBE kad su vezali i samo ime naroda uz fasizam tako da se ne bi smjeli izjasniti Hrvatima. Najbolji nacin obrane takvim laznim napadima je ismijavati njihove optuzbe i stalno pokazivati na njihove zlocine koje su jos tako svjeze u nasem sjecanju. Gdje su novinska izvjesca majki kije jos uvjek ne znaju gdje i sta su srpski zlocinci ucinili s njihovih sinova. Trebali bi tako necega citati puno cesce pa da vidimo kako bi onda bila uspjesna srpska agresivna propaganda.

VL
BF
bf2
19:16 03.10.2017.

Srbija je bila agresor na RH,a taj Tepić je bio njihov vojnik koji je poginuo za njihovu stvar (tj. veliku srbiju). stoga mi i nije neobično što mu dižu spomenik,posebice što se ne odriču ideje o velikoj srbiji-a upravo ta ideja je činjenica koju naši političari odbijaju prihvatiti,pa se eto jadni čude...

VL
NV
NV
22:56 03.10.2017.

Ovom kao Vučić da je pisao tekst!

VL
KA
kamenjar0404
20:02 03.10.2017.

Rusite taj spomenik teroristi ili cemo doci i sami ga srusiti !!!!

VL
KA
kamenjar0404
22:23 03.10.2017.

Zbog ove agresivne cetnicke fasisticke bande hocete da zabranite starohrvatski i braniteljski Pozdrav Za Dom Spremni !!!! Sramite se !!!

VL
DU
Deleted user
22:21 03.10.2017.

Nek se svi ugledaju na me, nek vide kako se može promeniti retorika .. zasigurno se sećate mojeg govora u Glini 90 tih.. huškanja i poziva na rat... danas sam drugi vučić , vučić umiveno lica , nudim ruku pomirenja,ja, nudim goluba u ruci ... istina goluba s bojevom glavom ali je golub, pismonoša

VL
DE
desperadikus
20:14 03.10.2017.

Hrvatsku napadaju Slovenci i Madjari, Bakira i da ne spominjem samo vas Srbi vole a vi tako vracate. Neka majora on je Srpski junak kao vas Miro.

VL
VL
vladagrujic1
23:55 03.10.2017.

Pa čekajte Hrvati, zar povod za razgovor nije bilo jednostrano proglašenje nezavisnosti i ukidanje prava Srba u Hrvatskoj. Zar etnički Hrvati nisu napali etničke Srbe u Hrvatskoj. Zar to nije građanski rat. Vojska Jugoslavije nije došla sa Marsa, ona se nalazila u svojim kasarnama koje ste vi napali ubijajući mladiće od 18 godina. I onda vam smeta što su se oni branili. Trebali su mirno da sede i čekaju da ih pokolju ustaše kao one babe i dede kada ste napali Knin. Zar niste prognali sa svojih vekovnih ognjišta 200000 Srba koji su uzgred bili Hrvatski građani. Znam da vas istina boli makar je izrekao i jedan pajac Vulin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.