Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolno otkriće

Suprugu dala novac za liječenje pa se šokirala kada je otkrila gdje ga zapravo troši

Atraktivne plesačice na Ultra festivalu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
23.11.2015.
u 18:11

Žena je suprugu dala novac za liječenje u Egiptu, no tek je dva mjeseca kasnije otkrila da ga on ne troši na liječenje, već na plesačice u noćnom baru

Na teži je način jedna žena iz Saudijske Arabije saznala da joj suprug laže. Suprugu je, naime, dala novac za liječenje u Egiptu, no tek je dva mjeseca kasnije otkrila da ga on ne troši na liječenje – već u noćnom baru.

Muškarac je kontaktirao svoju suprugu i rekao joj kako će ostati na liječenju još nekoliko dana, ali tek nakon dva mjeseca kada ju je tražio novac za liječenje. Htjela mu je poslati još novca, no onda je otkrila istinu, piše Emirates 24/7.

Muškarac je svom šogoru, odnosno suprugu ženine sestre poslao fotografije kako daje novac plesačicama u jednom noćnom klubu. Sestra prevarene žene vidjela je te fotografije u mobitelu svog supruga te ih odmah proslijedila svojoj sestri.

Žena je odmah podnijela tužbu protiv supruga i tražila da joj vrati sav novac. Također, podnijela je zahtjev za razvod braka te tražila mjesečnu alimentaciju za njihovu djecu.

>> 'Guglala' dugogodišnjeg dečka pa se šokirala kada je saznala istinu o njemu

Komentara 5

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
22:13 23.11.2015.

Užas. :-(

FR
fred70
19:00 23.11.2015.

A ja vjerujem da munje ta terapija koristila vise nego si ona uopće može zamisliti. Možda je ona čak i uzrok njegovih zdravstvenih problema.

LE
lenger
21:23 23.11.2015.

Pa nekima je to jedini lijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije