Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno pismo
Povratak na članak

Supruge bivših poljskih predsjednika zajedno protiv potpune zabrane pobačaja

"Primile smo s velikom zabrinutošću ideju o tome da se odustane od kompromisa iz 1993. o zakonu protiv pobačaja", napisale su bivše prve dame u otvorenom pismu čiji je tekst dobila na uvid agencija France Presse.

Komentari 3

CR
CROLINDA
13:10 12.04.2016.

mi nismo vlasnici života mi smo samo Božji pomagači Božji instrumenti kao roditelji -samo Stvoritelj je vlasnik života i smrti - onaj koji je stvorio i život i smrt i nas i one koji su nas rodili i one koje smo mi rodili - ako si nekoga začeo ili rodio nisi ga stvorio nisi vlasnik njegov ni njegova života ni smrti - u sretnom to jest ispravnom normalnom moralnom slučaju bez obzira na teškoću I posebnost situacije i okolnosti stvari stoje ovako - žena i muškarac postaju roditelj i razmišljaju kao roditelj i ponašaju se kao roditelj odgovoran Stvoritelju od trenutka kada su saznali da su začeli treću ljudsku jedinku - od tada pa zauvijek su roditelji toj ljudskoj jedinki - a moralno i na svaki način najnelogičnije nešto ikada je kako nerijetko se strastveni zagovaratelji naprimjer prava životinja i žena još strastvenije zalažu za ubijanje djece pobačajem –pa ne moraš ni vjerovati u Boga da bi se logično zapitao kako i kojom logikom i kojim moralom je moguće ikakvo i ičije pravo pretpostaviti pravu djeteta na život na življenje života - jao narodima koji donose takve zakone koji sudjeluju u tome

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:19 12.04.2016.

Poljska postaje kalifat. Uskoro ce gayeve bacati sa zgrada, a inovjerci ce morat placat dodatne poreze ili se pokrstiti

VL
Avatar Sunčica
Sunčica
12:24 12.04.2016.

ovi se vraćaju u srednji vijek i dozvoljavaju da im se KC miješa u državne institucije..ugledali se na muslimane koji miješaju religiju i državu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.