Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živjeti u Splitu

Šundov u Bruxellesu objasnio pravila: 'Hajduk je najbolji klub na svijetu'

Domjenak Vojnog odbora Europske unije
Foto: Tomislav Krasnec
1/4
09.01.2020.
u 11:01

Kad u konobi naručite ribu morate znati da je pravilo da riba pliva tri puta: prvi put u moru, drugi put u maslinovom ulju i treći put u vinu - objasnio je načelnik Glavnog stožera na domjenku u Bruxellesu

Visoki časnici i vojni izaslanici svih država članica EU, ali i zemalja kandidatkinja i zemalja koje sudjeluju u vojnim operacijama EU poput Srbije te Bosne i Hercegovine, postrojili su se sinoć u Bruxellesu na domjenku Vojnog odbora Europske unije, organiziranom povodom hrvatskog predsjedanja Vijećem EU.

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske, general zbora Mirko Šundov, predstavio je hrvatske prioritete tijekom predsjedanja, koji se tiču rada u tom najvišem vojnom tijelu u okviru Vijeća EU. Pa je na kraju govora u polušali dao i nekoliko savjeta članovima Vojnog odbora EU koji će u travnju doći na neformalni sastanak odbora u Split. Bolje ćete se uklopiti među lokalno stanovništvo ako tijekom svog boravka u Splitu budete poštovali sljedeća tri “nepisana pravila”, rekao je Šundov:

- Prvo, Split je najljepši grad na svijetu i u okolici svijeta. Drugo, Hajduk je najbolji nogometni klub na svijetu i tijekom svog boravka u Splitu trebate navijati za Hajduk. I treće, kad u konobi naručite ribu morate znati da je pravilo da riba pliva tri puta: prvi put u moru, drugi put u maslinovom ulju i treći put u vinu - objasnio je načelnik Glavnog stožera na domjenku u Bruxellesu.

Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

Domjenak Vojnog odbora Europske unije
1/29

Komentara 4

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
12:56 09.01.2020.

Šundov u Bruxellesu objasnio pravila: 'Hajduk je najbolji klub na svijetu, Hrvatska je najbolja zemlja balkanske regije od Tirane do Zagreba ia EU arbitražne presude europskih sudova su za balkance najbolje jer jih jih u svom vanka schengenskom i upitno civiliziranom rezervatu ne trebaš poštovati, priznavati i prihvačati'

FU
furest
09:35 10.01.2020.

kad jedan nacelnik glavnog stozera daje ovakve izjave , sto ti stranci onda mogu misliti o nama ,

MO
mosack
14:52 09.01.2020.

Brbić: žalit ćemo se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije