Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvna osveta

Sukobljene obitelji Hudorović i Velić na sudu istog dana

hudorović i velić na sudu (1)
Foto: K. Štedul-Fabac/PIXSELL
1/4
10.11.2010.
u 12:17

Saslušanje na Županijskom sudu zasad prolazi bez incidenata. Odvjetnici nisu željeli davati informacije o tijeku istrage, rekavši da su se obavezali na šutnju.

Na Županijskom sudu u Karlovcu održano je ispitno ročište na kojem se u svojstvu svjedoka pojavilo osam pripadnika romskih obitelji Velić i Hudorović. Iz svima potpuno nerazumljivih razloga obje obitelji pozvane su na saslušanje istog dana, jedni u devet, a drugi u deset sati. Zbog mogućih sukoba u zgradi suda i ispred nje angažiran je već broj pravosudnih policajaca i temeljne policije.

Cijelo su prijepodne u automobilima i kamionima ispred suda sjedili ostali pripadnici zaraćenih obitelji. Nevoljko su izlazili pred objektive fotoaparata, ali su za posljednje krvave obračune u prolazu okrivljavali drugu stranu.

Ipak, saslušanje, koje u istražnom centru Županijskog suda u Karlovcu još uvijek traje, zasad prolazi bez incidenata. Odvjetnici nisu željeli davati informacije o tijeku istrage, rekavši da su se obavezali na šutnju. Slučaj je prokomentirala tek Đurđa Lipošćak, odvjetnica u posljednjem okršaju ranjene Drage Jurković.

- Gospođa Jurković dala je svoj iskaz, a mogu iskazati tek žaljenje što je poziv primila kao svjedok, a ne kao oštećena. Nadam se da će to biti ispravljeno - zaključila je Lipošćak.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije