Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boris ili Hashim?

"Sukob" Srbije i Kosova: Čiji je predsjednik sličniji Clooneyju?

kluniji
Ilustracija
22.09.2010.
u 11:48

Thaçi se kosovskim medijima hvali da su ga u New Yorku zamijenili za Clooneyja. Tadića je pak talijanski premijer Berlusconi još ranije pred brojnim novinarima nazvao "predsjednikom Clooneyjem".

Kosovo i Srbija trenutačno se gotovo ni oko čega ne mogu složiti pa ni oko toga čiji predsjednik više sliči na poznatog glumca Georgea Clooneyja. I dok mnogi još odavno smatraju da Tadić "malo sliči" na Clooneyja, za titulu njegova balkanskog dvojnika počeo se boriti i kosovski premijer Hashim Thaçi.

Kako piše portal Balkan Insight, Thaçi se prije nekoliko dana medijima na Kosovu pohvalio da su ga tijekom šetnje New Yorkom djevojke zamijenile za Clooneyja:

- Nakon jednog sastanka u sjedištu UN-a otišao sam u restoran. Tada su mi prišle neke djevojke i počele vikati: "Evo ga George, George Clooney" - rekao je Thaçi
i dodao da im je pokušavao objasniti da on nije poznati glumac, ali djevojke se nisu dale smesti.

Tadića je pak talijanski premijer Berlusconi još ranije pred brojnim novinarima nazvao "predsjednikom Clooneyjem". Clooney je navodno Danu Tani, vlasniku restorana u Los Angelesu koji je podrijetlom iz Srbije, priznao da je za susreta s Tadićem imao osjećaj da se gleda u ogledalo.

- Tadić je možda i zgodniji od mene, ali ja sam bolji glumac - dodao je Clooney.

Portal Balkan Insight pokušao je dobiti Clooneyjev komentar sličnosti s Thaçijem i Tadićem, ali glumac se nije odazvao.

Komentara 8

AD
adiafora
12:50 22.09.2010.

Čini mi se da je Mesić svoj trojici ćaća.

OB
-obrisani-
12:11 22.09.2010.

Sukob\" Srbije i Kosova: Čiji je predsjednik sličniji Clooneyju?--------------------bolje bi im bilo da srbi i albanci vode brigu o svom narodu ,da im narod ne živi u bijedi i neimaštini a cloone neče ništa dobrog uradit ni za jedne ni za druge!

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:26 22.09.2010.

Hmm opet nam iz zagreba napadaju Albance . Al\' nebojte se Albanci nije zagreb hrvatska hrvatska je puno veca, a vi ste nam puno drazi po cijeloj HRVATSKOJ, Zagreb???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije