Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Suđenje Sanaderu i ostalima zbog zdravstvenih problema odgođeno za rujan

Vještakinja je kazala da Sanader treba obaviti pretrage nakon čega će se znati kakvo mu je točno zdravstveno stanje. Sljedeća rasprava trebala bi se održati 16. rujna
19. lipnja 2015. u 11:15 15 komentara 601 prikaza
Ivo Sanader
Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Suđenje Ivi Sanaderu i ostalima optuženima u aferi Planinska odgođeno je za rujan. Bivši premijer zbog zdravstvenih problema danas ni doveden na Zagrebački županijski sudi iz zatvora u Remetincu, a vještakinja je kazala da trenutačno nije raspravno sposoban.

Naime, Sanader već dulje vrijeme ima kroničnih problema sa srcem zbog čega je nedavno bio primljen u bolnicu za osobe lišene slobode. Ondje nije hospitaliziran jer su tako procijenili liječnici, a osim problema sa srcem pojavili su mu se i problemi sa šećerom.

Vještakinja je kazala da Sanader treba obaviti pretrage nakon čega će se znati kakvo mu je točno zdravstveno stanje. Sljedeća rasprava trebala bi se održati 16. rujna.

>> 'U aferi Planinska Sanader i ostali oštetili proračun za 15,8 milijuna kn bez kamata'

STRUČNA MIŠLJENJA
Vodeći hrvatski znanstvenici predviđaju kad bi mogla završiti pandemija
Imunitet – snaga svakog organizma
PROMO
Imunitet – snaga svakog organizma
  • pessimus:

    dok se je bahatio, muljao i krao srce mu je funcioniralo besprijekorno, šećer je bio u granicama normale, uglavnim zdravstveno stanje kakvo se samo moglo poželjeti.

  • miskec56:

    čeka pomilovanje, koje bi vrlo brzo moglo stići.

  • antonelić:

    čeka se datum izbora , a nakon naše pobjede učenik tomica i učenica kolinda raditi će unisono na pomilovanju ( jer je do sada bio neosuđivan i zato što potječe iz ugledne katoličke obitelji ) ...... osim toga potreban nam ... prikaži još! je da se dovrši plan hdz-a : konačna pljačka svega hrvatskog ..... ima se još toga za ukrasti .......