Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK

Pretjecao u zavoju pa usmrtio 19-godišnjeg motociklista

Ilustracija
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
08.08.2018.
u 15:03

Protiv 59-godišnjeg vozača koji je skrivio nesreću će biti podnijeta kaznena prijava.

Šibenska policija izvijestila je o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je poginuo 19-godišnji motociklist

-  U današnjoj prometnoj nesreći oko 9,25 sati na državnoj cesti D-8 u Šibeniku na mjestu nesreće smrtno je stradao 19-godišnji vozač motocikla, a 59-godišnji vozač drugog motocikla je teže ozlijeđen i zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik. 

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada 59-godišnji vozač pri upravljanju motociklom Kawasaki, novogradiških registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom D8 iz smjera Splita prema Zadru, u desnom nepreglednom zavoju pretjecao vozila ispred sebe na mjestu gdje je to središnjom uzdužnom linijom zabranjeno.

Uslijed toga dolazi do sudara tog motocikla i motocikla Aprilia, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 19-godišnji vozač, koji se kretao državnom cestom D8 iz smjera Zadra prema Splitu. Od siline udara 19-godišnji vozač motocikla zajedno s motociklom biva odbačen izvan kolnika na prometni znak, od kojeg se motocikl odbija, te se nastavlja nekontrolirano kretati po kolniku kojom prilikom, na prednji lijevi kotač tog motocikla nalijeće osobni automobil Opel, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnji vozač.

Protiv 59-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava - istakla je Marica Kosor glasnogovornica šibenske policije. 

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
15:34 08.08.2018.

stari mamlaz kupi motor da se pravi frajer, pretječe po punoj crti i onda ubije nekog drugog a ne sebe...

ST
Startrack
22:27 08.08.2018.

Motori su preopasni. I zivot je preopasan generalno, netreba dodavat motore na to.

DH
dalibor.hren
21:38 08.08.2018.

I sad će na njega trošiti lijekove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije