Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška prometna nesreća
Povratak na članak

Sudar na karlovačkoj cesti: 'Bilo je dosta krvi i gadno je izgledalo'

Ne zna se još koji je točno uzrok nesreće, no navodno je došlo do sudara zbog prekomjerne brzine, jer kako kažu mještani, nitko se na toj cesti ne pridržava određene brzine iako postoji kamera koja mjeri brzinu

Komentari 3

DU
Deleted user
11:23 09.09.2018.

Uvjerljivo "najbolji" dio "novina" vam je Crna kronika!

VL
DU
Deleted user
12:29 09.09.2018.

Od kad sam prosao autom pored fatalne nesrece i vidio ono sto sam vidio, bolje da nisam pogledao u tom pravcu svaki put kad procitam o sudarima, pretjeranoj brzini preticanju osjetim se bespomocno i paralizirano. Zasto vozaci ne smanje brzinu , pametnije i odgovornije ne voze ne ide mi u glavu?! Toliko ljudi uvijeno u crno, majke, djeca, zene muzevi itd ozalosceni zbog neodgovornosti onoga koji je izazvao nesrecu je za ne vjerovati! Svaki put kad se vozi auto, potencijalne smo ubojice ako prekoracujemo brzinu i preticemo. Zar je to tako tesko zaboraviti ?

VL
RI
rightside
12:01 09.09.2018.

tako je to kad se seljacine vracaju doma sa zave u zadruznom domu,, samo gas pa ko brzi,,a sad ce davat izjave da nisu krivi,itd,,u zatvor na 10 god i neka razmislja,,no posto nasi zakonodavci tu misle vodit postupak sigurno 5 god mozda prode i sa kakvih par soma kuna kazne,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.