Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu bilo spasa

Sudac tužio Srbiju pa preminuo u sudnici obrazlažući tužbu

sudnica
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/Ilustracija
08.09.2016.
u 14:55

Medicinsku pomoć sucu je prvo ukazala liječnička služba koja se nalazi u zgradi Žalbenog suda, a zatim i liječnici hitne pomoći

U Žalbenom sudu u Beogradu danas je tijekom rasprave pred sudskim vijećem preminuo neizabrani sudac (67), kojem je pozlilo dok je obrazlagao navode iz svoje tužbe, priopćio je taj sud.

Preminuli sudac je sam sebe zastupao a, kako se navodi u priopćenju, državu je tužio radi naknade materijalne štete za razdoblje u kojem nije obnašao sudačku dužnost, jer 2009. nije ponovno izabran za suca.

Odmah su ga reanimirali, ali mu nije bilo spasa

Medicinsku pomoć sucu je prvo ukazala liječnička služba koja se nalazi u zgradi Žalbenog suda, a zatim i liječnici hitne pomoći, ali je nakon neuspjele reanimacije konstatirana smrt suca.

U priopćenju suda ne navodi se identitet preminulog suca.

> > Sudac pobjesnio na osuđenu ubojicu: Nadam se da ćeš umrijeti u zatvoru

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar istina007
istina007
16:35 08.09.2016.

Sad čitam vesti pa gkuoosti preminio sudac u Srbiju pa Dodik za današnji dan to treba objaviti. Danas je malagospa nije istuna da u Hrvatsku nigde ne slave taj praznik zašto jedan takav vest to ne bude na vestima večernji. Želimo i neke lepe vesgi ne samo udese ubistva i mržnje ko šta govori o dtugom. Molim večernje da svaki dan makar jedan kep vest da obavlja jel svaki dan se desi i lepe stvari na svetu nema damo ratove nego ima ih oni na koje možemo biti ponosni ima i onih koji koji mogu da bude uzrok omladinu. Želim svakome zdravlje i sreću dsnas je Malagospa i nek svi dibijaju blagoslav.

SU
sudac20
17:17 09.09.2016.

Jeftini i lako dostupni špijunski otrovi iz Rusije. Srbi su kriminalci i ubojice. Naravno, ne svi.

NN
nitko_nema_što_Klobuk_imade...
15:48 08.09.2016.

sveti sava ga je pokosio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije