Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Studenti mogu na PRaznike na Bernaysu i osvojiti školarinu

U protekle četiri godine koliko se održava projekt, na PRaznicima na Bernaysu je sudjelovalo gotovo 150 srednjoškolaca i studenata završnih godina preddiplomskih studija.
16. travnja 2019. u 11:13 13 prikaza
Studenti mogu na PRaznike na Bernaysu i osvojiti školarinu
Pogledajte galeriju 1/6

Svi koji za vrijeme uskršnjih praznika žele nakratko predahnuti od učenja za državnu maturu ili proljetnu sezonu kolokvija, mogu to napraviti 24. travnja na PRaznicima na Bernaysu. Riječ je o besplatnom projektu za maturante i studente preddiplomskih studija koji garantira zabavu i nova poznanstva te korisna znanja iz svijeta medija, PR-a i turizma. Uz to, PRaznici nude priliku i za osvajanjem dviju školarina za studij po izboru na Edward Bernays University Collegeu.

neopravdan prijedlog Divjak: Zagrebačko sveučilište nema osnove za skuplje školarine

U protekle četiri godine koliko se održava projekt, na PRaznicima na Bernaysu je sudjelovalo gotovo 150 srednjoškolaca i studenata završnih godina preddiplomskih studija. Ovaj besplatan edukativni projekt okupio je sve one koji su željeli upoznati studijske programe Bernaysa te saznati više o odnosima s influencerima, provođenju kreativnih kampanja na društvenim mrežama, stvaranju najuspješnijih hrvatskih i svjetskih evenata, ulozi PR-a u izgradnji imidža te važnosti javnih nastupa.

Studenti mogu na PRaznike na Bernaysu i osvojiti školarinu | Autor :

Trenutno su u tijeku prijave za peto izdanje PRaznika na Bernaysu naziva „U kojem si filmu?“, a ovogodišnji predavači su poznati stručnjaci iz PR-a i marketinga, medija i turizma. Oni će sudionicima predstaviti njihove buduće profesije i omogućiti im da se na radionicama bore za glavnu nagradu. Jedan od najzanimljivijih dijelova PRaznika je Student Speed Dating na kojem će biti neki od prijašnjih sudionika PRaznika, a današnji studenti Bernaysa. Oni će ovogodišnjim polaznicima predstaviti što znači biti Bernaysov student, mogućnosti koje im se pružaju za vrijeme studija te sustav prakse koji im omogućuje stjecanje iskustva u 90 partnerskih organizacija u Hrvatskoj i inozemstvu.

Studenti mogu na PRaznike na Bernaysu i osvojiti školarinu | Autor :

Kako sudjelovati?

Prijave za PRaznike na Bernaysu traju do ponedjeljka, 22. travnja, a sve što je potrebno je ispuniti kratki obrazac na linku. Aktivnim sudjelovanjem na predavanjima i radionicama prikupljaju se bodovi koji se u konačnici zbrajaju. Sudionici s najvećim brojem ostvarenih bodova konkuriraju za glavnu nagradu – dvije jednogodišnje školarine za studij turizma ili komunikacija na Edward Bernays University Collegeu. S PRaznika nitko ne ide praznih ruku jer svi ostali sudionici mogu osvojiti popuste na školarinu.

Ministrica divjak: 'Ministarstvo ne zatvara škole, već može predložiti Vladi promjenu statusa unutar mreže škola'
Viralni recept
Recept za pečeni krumpir 'srušio' internet: Ova metoda i začini spoj su koji čine savršenstvo
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade