Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA
Povratak na članak

Stručnjak upozorava da je hibridni rat s Rusijom počeo: ''Trebamo se pripremiti na čudno ponašanje satelita"

Zapadne zemlje koje Putin napadne, tvrdi Kluth, ne mogu odmah dokazati da je Putin osobno odgovoran za određene akte agresije.

Komentari 46

ZA
zagabria5
12:53 11.10.2022.

Dajte ohladite već jednom od tih silnih 'stručnjaka' jer je očito da pojma nemaju i samo sebi pumpaju ego. Novine su oostale bilten pumpanja ega raznih kvazistručnjaka

VL
DU
Deleted user
12:54 11.10.2022.

Uglavnom, svi bi samo ratovali. Svi se obraćaju nama, a trebali bi se obraćati jedni drugima. Sad bi ja trebala odabrati stranu i navijati za jedne? Navijati za još smrti? Kako da ne.

VL
AD
adapajnic
12:45 11.10.2022.

Treba se boriti da rat ne eskalira, a ne po cijele dane filozofirati dal' je rat hibridan, nehibridan ili poluhibridan.Kad je Stoltenberg rekao:"ako Rusija ne želi NATO na svojoj granici, učinit ćemo sve da NATO dođe na njene granice. " nije mi se učinilo da ima dobre namjere. I on to mrtav hladan kaže u ime svih nas. I još bi nas koji smo u NATO-u poslao u bojj za njegove tripove

VL
DU
Deleted user
14:37 11.10.2022.

Dragi stručnjače Amerika je napala irak siriju alžir itd bez razloga i bez odobrenja un-a ameri ratovali u 250 ratova što su sami priznali i pobili milijune

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
12:39 11.10.2022.

Kao još neki koji ne znaju raditi ali se zato znaju biti!

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
14:53 11.10.2022.

KGB-ovac, sa svim mastima premazan a jos i beskrupulozni ratni zlocinac. Kombinacija psihopatske naravi, kriminalne energije, zlocudnosti, podmuklosti ali i prefriganosti. Opasan je, jako opasan.

VL
SI
siroma
12:59 11.10.2022.

Rusiji je plinovod krvotok, svaki dan kasiraju po ovim cijenama blizu miliardu dolara mislite da se Amerikanci tomu raduju?.Ako Rusi zele samoubojstvo harikiri bolje da lansiraju nekoliko atomskih na ovaj glodbus i . .zadnji tko ostane neka ugasi svijetlo.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:31 11.10.2022.

Ovih dana Trump je kritizirao Bidenovu administraciju. Ustvrdio je da je njihova ‘retorika’ u mjesecima koji su prethodili invaziji na Ukrajinu pridonijela Putinovoj odluci. “Zapravo su mu se rugali, ako stvarno pogledate. Naša zemlja i naše takozvano vodstvo rugali su se Putinu. Rekao sam, znate, gotovo ga tjeraju da to napravi. Retorika je bila tako glupa”, rekao je Trump. - Sve je rekao, iako se f.kt.graf ne slaže s njim.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
13:59 11.10.2022.

kolumnist portala Bloomberg Andreas Kluth - neka je on nama objasnio. Kao da mi nemamo naše kolumniste, koji još bolje znaju tko je za što odgovoran.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
14:54 11.10.2022.

Tko poznaje povijest čovječanstva lako će zaključiti da je Europa ishodište svog zla i stradanja. Kolonizacija, pljačka, masakr domorodaca na svim kontinentima... Sudeći prema trenutnoj situaciji lako je moguće da se to prokletstvo vratiti kući.

VL
MI
Milan23
14:41 11.10.2022.

Pratite znakove i spremite opremu za preživljavanje,punjači za mobitel na sunčevu energiju, usb stikove napunite podacima, gas maske i bjela odjela protiv zračenja , auto prva pomoć, konzerve koje traju par godina , odjela za zimu ,tablete joda, nož, rezerve benzina če povečati šansu..Naravno držite to spakirano da odmah uzmete i u vikendicu..

VL
PI
Pilatus
13:08 11.10.2022.

Nacizam je bio human prema ovom ruskom zločinu! Dobijem poriv vikati živio nacizam!

VL
HO
Homophob
22:04 11.10.2022.

Molim te koje li "visoke sofisticiranosti" prerezati kablove! Zvik-zange i skljoc, skljoc i sofisticiranost je dovrsena! Biti upoznat sa sistemom, znati lokacije, biti u stanju prici mjestu ... to zahtjeva pripremu i dobiti informacije od dovoljno dobro placenog izdajice ali sofisticiranosti ... ? Sofisticiranost niti u istoj grofoviji!

VL
Avatar Lomazet_Došo
Lomazet_Došo
13:10 11.10.2022.

Krenulo je!

VL
DU
Deleted user
13:13 11.10.2022.

A sve je počelo jer treba naštampane pare pokrit jeftinim resursima i postaviti NATO na Krim

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:17 11.10.2022.

zapad vodi protiv rusije hibridni rat još od 1999-e. u čemu je problem? to što je rusija po prvi put aktivno odgovorila na prijetnje svojoj sigurnosti? nakon 30 godina prigovaranja i bez ikakve reakcije, rusi prvi put pokazali zube? kad će našem čovjeku biti jasno da je pijun u ovoj igri, kao i stotine milijuna europljana, koji nisu za rat, ali njihovi političari predvođeni medijima stvaraju atmosferu baš za uvod u rat. priče o pravu naroda i država na slobodu, samostalnost, neovisnost, slobodu u odlučivanju s kim će, a s kim neće, je pusta fantazija, amerika želi kontrolu nad europom, i ovo je zadnji čin u tom procesu. zašto se rusiju nikad nije uključilo u europske sigurnosne strukture, kao ravnopravnog člana? njen vojni potencijal je itekakav razlog da budu unutra. amerika k sebi povukla sav istočni lager, od njih napravila najveće ruske neprijatelje, koji su eto doveli i do rata. pa sad uživajte. uživali ste u razaranju iraka, afganistana, sirije, američkim akcijama masovnog bombardiranja i raketiranja. al ste zaboravili da su vam servirali vijesti i snimke koje su oni htjeli, ne sve. pomno probrana ekipa je izvještavala, koja se usudila slobodnije, dobila je protutenkovsku u kameru... i tako, kažete, rus je slomljen, posramljen, gubi sve, ljudi mu bježe... čemu onda kmečanje zadnjih dana? danas inače je rođendan novom šefu operacije, generalu surovikinu, kojeg su mediji tako lijepo prikazali, ko svinju, vola, ne znam koga sve ne. za rođendan fešta?

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
15:33 11.10.2022.

Hibridni rat se Rusijom je počeo prije 20-tak godina. Većina pro-ruskih komentatora i na ovom forumu su ruski plaćeni trolovi.

VL
PR
prahrvat
13:23 11.10.2022.

Odlično odabran članak za prezentaciju. Bravo za novinara. Pročitat ću izvornik. Sjajna je ova Kluthova opservacija o Putinovim "korisnim idiotima" na Zapadu. Jako mi idu na živce, zbog takvih iz RH ovdje učestalo i komentiram.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.