Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Strava u Boliviji: 25 ljudi poginulo u padu autobusa u provaliju

provalija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
22.04.2019.
u 19:37

Nesreća se dogodila 90 kilometara od glavnog grada La Paza, za sada se zna za 25 poginulih i 24 ranjenih

Najmanje 25 osoba je poginulo pri padu autobusa u provaliju u Boliviji, u najtežoj prometnoj nesreći ove godine, objavile su vlasti u ponedjeljak.

"Izvlačimo tijela, za sada znamo da je 25 osoba poginulo, a 24 ranjenih je prebačeno u bolnice", rekao je šef policije, prenijela je bolivijska novinska agencija ANP.

U noći između nedjelje i ponedjeljka autobus je pretjecao kamion i frontalno se sudario s jednim drugim vozilom, "te izgubio kontrolu i pao 200 metara u provaliju", rekao je šef bolivijske policije Yuri Calderon na konferenciji za novinare.

Nesreća se dogodila 90 km sjeverno od La Paza na putu prema Rerrenabaqueu, u bolivijskoj Amazoniji.

Predsjednik Evo Morales se nalazi u posjetu Argentini od kuda je izrazio sućut obiteljima žrtava.

To je najteža nesreća od početka godine. Tijekom vikenda 19. i 20. siječnja su 22 osobe poginule u frontalnom sudaru i 12 pri padu autobusa u provaliju, a 18. veljače su u sudaru autobusa i kamiona poginule 24 osobe.

Ljestve mu se zabile u auto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije