Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao djelo

Strava u BiH: Otac ubio svoju bebu zbog plača

bosanska policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
17.04.2019.
u 17:51

Zoran M. (28) sina je bacio iznerviran njegovim plačem, a dječak je preminuo unatoč liječničkim pokušajima da mu spase život. Djelo se dogodilo 24. ožujka u muškarčevoj kući, a beba je preminula početkom travnja.

Muškarac iz Bratunca na istoku BiH priznao je da je bacio svoju petomjesečnu bebu na krevet, a dijete je poslije zbog zadobivenih ozljeda preminulo.

Zoran M. (28) sina je bacio iznerviran njegovim plačem, a dječak je preminuo unatoč liječničkim pokušajima da mu spase život. Djelo se dogodilo 24. ožujka u muškarčevoj kući, a beba je preminula početkom travnja.

Nezavisne novine doznaju kako je otac djelo priznao tijekom ispitivanja, kako je oduvijek imao psihičke poteškoće te da će biti upućen na psihijatrijsko liječenje.

Uhićeni muškarac je nakon kriminalističke obrade u policiji predan okružnom tužitelju koji je zatražio određivanje jednomjesečnog pritvora.

Bratunac je gradić koji se nalazi na samom istoku BiH, blizu granice sa Srbijom.

VIDEO Vlasnik kuće na Pagu s čijeg je balkona otac bacio djecu:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Keep_calm
Keep_calm
14:46 17.04.2019.

Ovih dana mnogi navijaju da se ubije pas koji je ugrizao nekoliko ljudi (bez značajnijih posljedica). Ja , međutim, predlažem da se neutralizira ovo biće, i to trajno, jer je daleko opasnije, jer je to što je već dosad učinilo neoprostivo, i jer se ne neće promijeniti.

Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
14:45 17.04.2019.

Ovakvima bih zelio biti egzekutor. Ubiti dijete koje je mozda bilo bolesno ili gladno je svirep zlocin.

DU
Deleted user
09:37 18.04.2019.

Tuckati mu glavom o zeničke zidove i tako narednih 50 godina al pomalo da potraje !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije