Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA
Povratak na članak

Strauss-Kahn poziva se na svoj diplomatski imunitet

Diplomatski imunitet bivšeg direktora MMF-a vezan je samo uz njegove službene aktivnosti

Komentari 4

LJ
Lastan_Jr
13:44 17.06.2011.

Pravnim rijecnikom....u hotelu je bio po sluzbenoj duznosti...makar mislim da mu to nece bas pomoci...

VL
OB
-obrisani-
13:47 17.06.2011.

e ljudi moji ka nekaj pisete pisite sve, tocno da se pozvav na diplomatski status, ali prilikom hapsenja, na pitanje murije: pokazi diplomatsku putovnicu kan odgovara: htio sam samo vidjet da li mi treba advokat ili ne, a murjak odgovara: i da imate diplomatsku putovnicu to vam za ovaj seksualni prekrsaj ne znaci nista, hehehehehehehe-bravo ameri hehehehehehe

VL
OB
-obrisani-
13:56 17.06.2011.

Filmski junak James Bond ili 007 ima Licence to Kill ili dozvolu za ubojstvo, nije valjda da DSK misli da se diplomatskim statusom dobija Licence to Rape ili dozvola za silovanje?

VL
XA
xaron
20:44 17.06.2011.

Francuzi imaju vise srece nego pameti. Zamalo da im ovaj stari pervrznjak postane predsjedni drzave. Izgleda da sto visi polozaj to veci lop[ov ili perverznjak

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.