Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginulo četvero ljudi

Detalji stravične nesreće: Kazaljke stale na 140 km/h, vozač zaspao za volanom

Foto: Branimir Bradarić
1/5
25.04.2019.
u 14:31

Od siline udara i zadobivenih ozljeda smrtno su stradale četiri osobe (42-godišnji vozač te putnici iza njega u vozilu, 14-godišnjak, 43-godišnjakinja i 47-godišnjak), dok je suvozač 28-godišnjak, koji se jedini koristio sigurnosnim pojasom, lakše ozlijeđen, javila je policija

Četiri osobe smrtno su stradale, a jedna je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas, oko 00.30 sati, na autocesti A-3, nedaleko od odmorišta Bošnjaci, u smjeru Zagreba. Iz policije navode kako je do prometne nesreće došlo kada je osobno vozilo slovenskih registracijskih oznaka, u kojem se nalazilo pet državljana Srbije, sletjelo s ceste i udarilo u zaštitnu ogradu postavljenu uz autocestu.

– Od siline udara i zadobivenih ozljeda smrtno su stradale četiri osobe (42-godišnji vozač te putnici iza njega u vozilu, 14-godišnjak, 43-godišnjakinja i 47-godišnjak), dok je suvozač 28-godišnjak, koji se jedini koristio sigurnosnim pojasom, lakše ozlijeđen – navode iz PU Vukovarsko-srijemske.  

Kako doznajemo, preživjeli u prometnoj je 29-godišnjak iz Beograda koji je na put u Sloveniju krenuo putem srpske inačice ''Tražim prijevoz''. Jedini je u automobilu bio vezan.

Na mjestu nesreće tri su osobe smrtno stradale dok su četvrtu osobu pokušali reanimirati u vinkovačkoj bolnici. 

"Osoba koja je preživjela zadobila je lakše tjelesne ozljede i u stanju je šoka. Trebao bi ostati na promatranjima još nekoliko dana nakon čega će biti otpušten kući",  rekla je Sonja Marinković,  glasnogovornica Opće Županijske bolnice Vinkovci

Škoda Octavia karavan nakon nesreće je prevezena k automehaničaru u Županju. Vozilo je jako oštećeno, aktivirana su oba zračna jastuka, a interesantno je da je brzinomjer ostao blokiran na nekih 140 km/h. Kako doznajemo vozač automobila zaspao je za volanom.

Očevici nesreće kažu da su sva vrata na automobilu bila otvorena i da su sve osobe od siline udarca izbačene. Jedino je preživjeli mladić ostao u automobilu.  

Kako doznaje Blic, u nesreći su stradali Aleksandra Janković (43), Žikica Janković (47), Verica Rašić (42) i četrnaestogodišnji dječak N. R. Suvozač Dragan Vučićević u bolnici je u Vinkovcima. Kako se doznaje, u stabilnom je stanju.

 

Ključne riječi

Komentara 48

MO
modovisisajteMaraschino
09:20 25.04.2019.

pojas ljudi... nije to za ukras već da glavu čuva

Avatar Ada
Ada
09:32 25.04.2019.

Mnogi su zbog nesmotrenosti izgubili glave. Žao mi je ljudi, a posebno djeteta. Počivali u miru!

Avatar jumanji
jumanji
11:52 25.04.2019.

Ja ne razumijem zasto se ljudi ne vežu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije