Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protivnici mobilizacije na meti

Strašna brutalnost ruske policije: Silovali i pretukli aktivista, njegovoj prijateljici na usta stavljali superljepilo?

Ruska policija
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/2
27.09.2022.
u 15:52

Nakon što su ga silovali policajci su ga natjerali da se ispriča pred kamerom jer je izgovorio riječi 'Slava kijevskoj Rusiji — Novorusija može p...."'na skupu protiv mobilizacije.

Aktivista i pjesnika Artema Kamardina navodno je pretukla i silovala moskovska policija, izvijestila je u ponedjeljak Novaya Gazeta Europe, javlja portal Meduza. Neimenovani izvor je rekao za taj list da su agenti osiguranja, nakon što su silovali Kamardina, natjerali ga i da se ispriča pred kamerom jer je izgovorio riječi "Slava kijevskoj Rusiji — Novorusija može p...." na skupu protiv mobilizacije.

Novaya Gazeta Europe izvijestila je da je policija otišla u stan u kojem Kamardin živi kako bi pregledala prostorije, pozivajući se na Kamardinovog odvjetnika Leonida Solovjeva. Nakon inspekcije, rekao je Solovjov, policija je Kamardina, zajedno s aktivistima Aleksandrom Popovom i Aleksandrom Menjukovim, s kojima živi, ​​odvela u policijsku postaju.

Telegram kanal 112 objavio je video na kojem se vidi Kamardin kako se ispričava, a na licu ima modrice i posjekotine na licu.

OVD-Info izvijestio je 26. rujna da je Alexandra Popova puštena iz policijskog pritvora. Kazala je da su joj policajci čupali kosu, nanosili joj superljepilo na usta i lice, prijetili da će je silovati i pokazali joj video kako siluju Kamardina.

Ključne riječi

Komentara 5

ŽU
ŽutiMrav
16:35 27.09.2022.

Nema tu priče.U Božjim zapovijedima sve piše.Ne ubi nikad nikoga pa niti Ukrajinca .Ne poželi tuđee stvari pa niti Ukrajinu.Protestiraju po Božjim zakonima.Bravo.Blago mirotvorcima jer njihovo je kraljevstvo Božje.

M3
Miške 3
06:50 28.09.2022.

To je peder izmislio.

ST
Stainer
18:54 27.09.2022.

Ni manje ni više nego muškog što je ipak bolje nego kad je ukrajinska ministrica dobila otkaz jer je izmislila da su silovali dvije muške bebe od 1 g. Koji devijanti. Pored toliko ruskinja baš su naguzili njega. U parkićuu u Londonu i Nev jorku to je večernja zabava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije