Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE SU LJUDI

Fotografije atmosfere u stožeru Bandićeve stranke govore dovoljno

Zagreb: Doček izbornih rezultata u Stranci rada i solidarnosti
Josip Regovic/PIXSELL
05.07.2020.
u 19:55

Predsjednik stranke Milan Bandić stigao je nešto prije 22 sata, a u stožeru je vladala komorna atmosfera

Bez obzira na to što je na parkiralištu u Praškoj 5, dvadeset metara od samih prostorija stranke, organiziran prostor za doček, na njemu nije bilo gotovo nikoga, tek nekolicina članova stranke. Dok su čekali dolazak Milana Bandića, nadali su se kako će dobiti barem jedan mandat u 2. izbornoj jedinici gdje listu nosi upravo zagrebački gradonačelnik. 

Pogledajte atmosferu u stožeru Stranke rada i solidarnosti:

Zagreb: Doček izbornih rezultata u Stranci rada i solidarnosti
1/11

Bandić je došao nešto orije22 sata, a do tad je bio na otvorenju 39. Večeri na Griču u Klovićevim dvorima. 

Od atmosfere nije bilo  ni "a", a njoj ne idu u prilog ni izborni rezultati jer, prema izlaznim anketama, stranka Rada i solidarnosti nije prešla izborni prag. Najbolje je prošla u na istoku Zagreba, u 2. izbornoj jedinici, gdje je dobila 1,75 posto svih glasova. Što će reći - za "Bandićevce" ove godine u Saboru neće biti mjesta.

- Zna se da su izlazne ankete obično vrlo točne, ali radije bi ipak pričekali službene rezultate - komentirao je kratko kotiranje svoje stranke koordinator stožera stranke Ivica Lovrić. A dodao je i svoj komentar i na cjelokupne rezultate izlaznih anketa. 

U videu pogledajte atmosferu u stožeru Stranke rada i solidarnosti:

-  Možemo samo čestitati onima koji su osvojili najviše mandata, a čini se da je to HDZ, naravno, ne treba im puno zavidjeti na uspjehu jer je pred njima ozbiljan posao, ne znam kakva kriza vezana uz gospodarstvo, mi možemo samo poželjeti izbornom pobjedniku da bude na razini zadaće koja ga čeka.

 

Komentara 4

DU
Deleted user
22:26 05.07.2020.

Žetončići lapapa . To što će odraditi u skupštini , a nakon toga provjera porijekla imovine svakako. No bojim se da neki imaju dvojno državljanstvo. Sad izbori za grad Zagreb. Tek su sad počeli drpati osjetivši svoj konačan kraj

SL
slavenZadravec
22:18 05.07.2020.

Krah Bandića u Zagrebu! Bahatost, poslovi za kumove / rodijake i dogovori s Hasanbegovićem su došli na naplatu. Na slijedećim lokalnim treba konačno uspostaviti pravu zagrebačku vlast.

MA
marsovac
21:49 05.07.2020.

jos nam je samo on trebao,.........gorega nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije