Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svijetla priča

Strani mediji raspisali se o vukovarskom vatrogascu koji je spasio psa iz zaleđene rijeke

vukovarski vatrogasac
Screenshot/Facebook
10.02.2019.
u 07:08

Video spašavanja objavio je vlasnik psa koji je pozvao vatrogasce u pomoć

Vukovarski vatrogasac, Denis Kovačić, nedavno je spasio kujicu iz zaleđene vode rijeke Stare Vuke u Vukovaru.  I sam vlasnik tri psa, ovaj ljubitelj životinja, zamolio je kolege da on ode po promrzlu kujicu. 

Njegov hrabri pothvat proširio se i izvan granica Hrvatske. Tako je Daily Mail prenio priču i snimku spašavanja psa u Vukovaru. 'Ovaj jadni pas bi umro bez pomoći ovog vatrogasca!', stoji iznad snimke. Korisnici društvenih mreža imali su samo riječi hvale za hrabrog vatrogasca.

"Nisam se bojao prići joj, bilo je dovoljno da je pogledam u oči i bilo mi je jasno sve. Samo je trebala spas iz hladne vode. Nije više ni lajala, niti cviljela...

Pogledajte video: spašavanje psa iz rijeke u Vukovaru

Na pitanje je li razmišljao o tome što ako nešto pođe po zlu, hrabri je Denis Kovačić odgovorio kako takvim mislima nema mjesta. Vlasnik kujice, je objavio video spašavanja psa na svom Facebook profilu i time pokazao svu hrabrost i požrtvovnost vukovarskih vatrogasaca.

Ključne riječi

Komentara 3

IL
ilijan
09:45 10.02.2019.

Pozdravljam vatrogasca i sve vatrogasce. Jako zahtjevan i plemenit posao. Kao što su i ti ljudi plemeniti.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:51 10.02.2019.

Svaka čast, to nije samo posao, za to treba "peti element".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije