Naslovnica Vijesti Crna kronika

Strahuje za svoj život i obitelj pa ne želi odgovarati na pitanja

Jošku Marasoviću Fanfiju (55), njegovu sinu Milivoju (33) i još osmorici sudi se zbog preprodaje kokaina vrijednog oko milijun kuna.
07. travnja 2010. u 15:17 4 komentara 692 prikaza
fanfi
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL

SPLIT - Na Županijskom sudu u Splitu danas je počelo suđenje Dugopoljcima Jošku Marasoviću Fanfiju (55), njegovu sinu Milivoju (33) i još osmorici zbog preprodaje kokaina vrijednog oko milijun kuna.

Prodali 1,6 kg kokaina

Devetorica su uhićena lani u svibnju u sklopu akcije Bilo, a u bijegu je Aljoša Stipanović (33). Uskokova optužnica tereti Marasoviće, Marija Zulima Cancija (46), Matu Pejovića (32), Hvaranina Radivoja Beroša Frenkija (40), Alena Perića (39), Ninu Papića (32), Miroslava Križanovića (38) i Vedrana Dujmovića (32) da su se udružili zbog preprodaje većih količina kokaina na području Splitsko-dalmatinske županije. Od početka 2008. do uhićenja su prodali najmanje 1620 grama kokaina. Fanfi i Milivoj su novac ulagali u kupnju vozila, plovila i motocikala pa im je blokirana imovina. Drogu su nabavljali od nepozantih osoba i spremali je na skrovita mjesta u blizini svojih kuća u Dugopolju i Duilovu.

Fanfi bi mobitelom s ostalim optuženicima dogovarao isporuke točno određenih količina kokaina po cijeni od 35 do 45 eura po gramu. Milivoj je pripremao pakete, odvozio ih i skrivao na prethodno dogovorenim mjestima. Krajnjim kupcima prodavali su “pizeve” od 0,7 i 0,9 grama po cijeni od 400 do 500 kuna.

Priznao krivnju

Svi optuženici, osim Alena Perića i Milivoja Marasovića, kazali su da se ne osjećaju krivima. Perić, koji se brani sa slobode, priznao je krivnju, kazao je da će iznijeti obranu, ali da neće odgovarati na pitanja tužiteljice i branitelja jer se boji za sebe i svoju obitelj. Marasović junior o optužnici će se izjasniti nakon što pogleda spis i konzultira se s braniteljem Jadranom Franceschijem.

Elipso

  • karlo69:

    smrt drogama!!

  • franlan:

    Glupi odvjetnici, kako mogu braniti ove kriminalce koji ubijaju mladež po ulicama. Zar nemaju drugih sporova?

  • -obrisani-:

    Budale kokain neubija mlades to je heroin.Kokain je Mamic Stimac Suker Cvitanovic ....pjevaci tajkuni itd i njih netreba zalit.Tko u svakoj zemlji kontrolira prodaju toga ? mozes bit mali ako narastes zna se!?