Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna se koliko ih ima

Strah se uvukao među građane: Napali su me psi lutalice i izgrizli, nisam jedina

psi
Nikola Cutuk/PIXSELL/Ilustracija
13.08.2019.
u 12:17

Ogrebotine i ugrize po rukama zadobile i djevojke iz Azila koje su ih došle zbrinuti. A prije nekoliko dana ti su isti psi izgrizli i jednog mladića

Umjesto na godišnjem, jedna žena iz Osijeka završila je na hitnoj i bolovanju jer su je u Rapskoj ulici izgrizli psi lutalice do krvi i kostiju na potkoljenici. 

Nije samo ona žrtva pasa koji su ipak pohvatani uz teški otpor i otimanje. Ogrebotine i ugrize po rukama zadobile su i djevojke iz Azila koje su ih došle zbrinuti. A prije nekoliko dana ti su isti psi izgrizli i jednog mladića, rekla je Osječanka za Glas Slavonije.

Već danima žena kaže kako moli da netko intervenira, od policije preko veterinara do Azila.

– Evo, napokon su došli, valjda zato što su čuli da je suprug uzrujano zvao i rekao da stižu i novinari. Hvala Bogu da su pohvatani i da napokon možemo na ulicu. Pa zar se moramo bojati kada ljudi idu u crkvu ili u trgovinu da ćemo stradati od pasa? Od 1. kolovoza zovem da nam pomognu, ali nitko ništa ne poduzima. Da su odmah reagirali, možda me ne bi izgrizli, ovako sam napadnuta u subotu, završila kod liječnika na intervenciji, cijepe me jer ne znaju jesu li psi bijesni – kaže žena.

Dodaje da ne zna čiji su psi. Misli da su od čovjeka iz nekih obližnjih derutnih kućica u naselju. Tri su psa viđena i tri su uhvaćena, ali neki tvrde da su bila četiri, pa strahuju od novih napada.

Ključne riječi

Komentara 17

VE
verica2
13:35 13.08.2019.

Ako komunalni redari , policija i veterinarska inspekcija nisu dovoljni, neka se formira služba koja će konačno stati na kraj teroru pasa tj. njihovih neodgovornih vlasnika. Bojiš se kad hodaš po cesti jer psi nisu na uzici, djeca sama nene smiju u školu, u trgovinu, parkovi su zbog silnog izmeta potpuno neprikladni za odmor građana i igru djece, pse vode po tržnicama i grobljima iako je to izričito zabranjeno........

DV
dvorskaluda
18:09 13.08.2019.

Terorizam s psima; laju non stop jer su neodgojeni ili ih vlasnici muče, tuku? Ti veliki ljubitelji životinja izbace ih na ulicu, pa bi mi svi onda trebali voditi brigu? Čim je životinja na ulici - eutanizirati ju i fajront.

DU
Deleted user
12:55 13.08.2019.

Eutanazija pasa koji nisu pod kontrolom nisu cijepljeni i nisu čipirani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije