Breaking
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Stožer: Naše je strpljenje na kraju, imajte to na umu

Iz Stožera ukazuju na ignoriranje 635.000 potpisa građana Hrvatske za raspisivanje referenduma o uvođenju dvojezičnosti u jedinice lokalne samouprave.
05. ožujka 2014. u 13:34 6 komentara 1308 prikaza
tomislav josić
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

Iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara najavili su danas da će 7. ožujka, u prijepodnevnim satima, predati potpise saborskih zastupnika za dopunu dnevnog reda 12. Sjednice Sabora RH o izradi i objavi sedam registara. 

Podsjećaju i da od rujna prošle godine čekaju konačno stavljanje na dnevni red točke o problemima dvojezičnosti u Vukovaru.

Navode da je točku inicirao Stožer za obranu hrvatskog Vukovara kao i da se stalnim odlaganjem svjedoči nedostatku volje za dijalogom. Kažu kako je u međuvremenu točka sa 98. Premještena na 107 mjesto dnevnog reda. Uz to iz Stožera ukazuju i na ignoriranje 635.000 potpisa građana Hrvatske za raspisivanje referenduma o uvođenju dvojezičnosti u jedinice lokalne samouprave. 

- Suprotno uobičajenom trajanju procedure jasno svjedočite o gušenju demokracije u Hrvatskoj. Naše strpljenje je na kraju. Imajte to na umu, poručuju iz Stožera.

>>Stožer Josipoviću: Očekujemo reakciju oko objave registara

>>Stožer: Vrijeme je da Pusić podnese ostavku!

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • sestrićna:

    predlažem da se naprave velike ploče s ćiriličnim natpisima i postave na sva porušena mjesta po vukovaru..na njima napisati ime agresora i pojedinaca koji su to napravili..ali samo na ćirilici..za turiste na engleskom a naš narod sve zna bez prevoda..

  • cro army:

    Srbi su saborska svetinja ima ih naj vise u saboru i nece na svoje i svoga

  • cro army:

    Jedini izlaz vidim u smjeni vladajucih i da agresor nemoze biti u zakonodavnim tijelima od opcina policije do vlade kao i yugosloveni