Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAVAO JE OSLOBODITI
Povratak na članak

Što se krije iza fotografije koja je potresla svijet: Otac ju je tješio i govorio da će pomoć doći

Mesut Hancer je svoju mrtvu kćer držao za ruku sve vrijeme dok su spasioci izvlačili tijelo i samo je ponavljao “neka ti se Bog smiluje. Nema meni života bez tebe. Nema života u meni, otišao je s tobom!”

Komentari 8

PL
plitko
20:06 07.02.2023.

Ovo je toliko strašno da se raspadaš na komadiće samo dok čitaš. Tuga pregolema. I tu mi sad pada na pamet jedan dokumentarni film u kojem je otac koji je izgubio dijete objašnjavao kako niti u jednom jeziku na svijetuu ne postoji izraz za roditelje koji izgube dijete . Kad izgubiš oca/majku si siroče, suprugu/supruga udovac/udovica, ali dijete...nema te rijeli jer niti jedna riječ ne može iskazati tu patnju i bol. Ovo je čisti očaj.

VL
DU
Deleted user
09:13 08.02.2023.

Zaüto sjedi i drži je za ruku? Zašto nije razvalio krevet ispod nje? Nisam sklon vjerovati, da slabašni krevet drži betonske gromade, hoću reći da su te gromade naslonjene na nešto čvrsto. Ispod nje kopati zubima i noktima btw.

VL
PV
prcko.vita
20:55 07.02.2023.

Da vam malo pričam o djeci koja su krenula iz Srebrenice prema šumama da se sakriju, pa su ih očevi dozivali, dođite ovamo kod Srba, ovdje je sigurno, pa su došli... ostatak priče možete pogledati na YouTube ako imate 188 i više godina. Ovo što Rusija čini Ukrajini, to se svi pravimo da ništa ne vidimo a nestalo je pola Ukrajine, više od 20 milijuna ljudi. Ne kažem da ovo nije tragedija, nego samo podsjećam koliko smo mi ljudi zaboravljivi.

VL
AI
airbender
21:27 07.02.2023.

Ma što li se to krije? Da vam kažem, krije se clickbait.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.