Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO GA SLAVIMO

Što nam znači Dan državnosti i zašto je u sjeni Dana pobjede?

30.05.2021.
u 09:59

Jedan od rijetkih hrvatskih gradova u kojima se tradicionalno na Dan državnosti, slavio se on 25. lipnja ili 30. svibnja, održava mimohod građana je Rijeka. Povorka ponosa i slave okićena brojnim zastavama prolazi središtem grada, od Vukovarske ulice do Mosta branitelja

Komentara 23

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:34 30.05.2021.

Svim Hrvaticama i Hrvatima sretan Dan hrvatske državnosti! Neka pati koga smeta.

DO
DonQuijote
10:33 30.05.2021.

Jedini pravi dan drzavnosti za koji ljudi znaju. Cak i to su nam pokusali uzeti i un8jeti konfuziju oni koji su se sramili svojih djela i izlaska iz sabora, no uzalud.

BU
burza
12:26 30.05.2021.

Treba donjeti zakon ako ga nema da.sve zgrade u gradu bile drzavne ili privatne moraju izvjesiti zastave na drzavne blagdane pa neka pati koga smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije