Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJNI SUSRET

Stjuardese tužile pilote da su ih drogirali pa silovali

avion
Foto: Reuters/Pixsell
26.03.2019.
u 10:48

Dva muškarca koji su se predstavili kao piloti stjuardese su upoznali na plaži.

Dvije stjuardese aviokompanije JetBlue podigle su tužbu protiv te aviokompanije i dva pilota koje optužuju da su drogirali, a potom ih je jedan od njih silovao, prenosi CNBC.

Kako navode, piloti su im u pivo stavili drogu prije nego je jedan od pilota silovao jednu stjuardesu. Sve se to, prema optužbi zbilo, u svibnju 2018. godine kada su prenoćili između letova na Portoriku.

U optužnici se također navodi da je silovatelj namjerno stjuardesi prenio seksualno prenosivu bolest.

Mediji su upitali aviokompaniju o navodnom slučaju te su poručili da ona ne može komentirati pravne postupke, ali su i naglasili da takve optužbe vrlo ozbiljno shvaća. 

- Pokušavamo stvoriti pošteno radno mjesto za sve naše zaposlenike tako da se osjećaju dobrodošlo i sigurno -

Prema njihovom svjedočenju, stjuardese su pilote upoznale na plaži. Jednu od njih ponudili su pivom koja je bila otvorena. Prema tužbi "ostatak noći bio im je mutan".

Vozio se na krovu automobila u Zagrebu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije