Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ TABUA
Povratak na članak

Stjepan Mesić večeras cijeli sat na razgovoru kod Tihomira Ladišića

Večeras na 24sata televiziji Mesić otvoreno o današnjem stanju u hrvatskom društvu, Karamarku, Nikoliću, crnom fondu HDZ-a, prvim potezima nove Vlade...

Komentari 10

RO
RobyRoby
15:55 31.05.2012.

ZASTO???? STA VAM JE NAPRAVIO OVAJ IZMUCENI NAROD, DA NAS MATLETIRATE SA MESICOM.

VL
OB
-obrisani-
16:10 31.05.2012.

Postovani! BEZ TABUA Stjepan Mesić večeras cijeli sat na razgovoru kod Tihomira Ladišića * Bet tabua???? A dali ce reci tko mu je posudio novce za kupovinu stanova? Da li ce reci kakko su dokumenti iz Predsjednikovog ureda sa Pantovcakaantovcaka mimo Sabora otisli u Den Haag, a ima tu jos puno tabua koje treba malo rasvjetliti. Lijep pozdrav!

VL
HA
Harpoon
17:28 31.05.2012.

Postavlja se jedno interesantno pitanje: Tko i zašto posvečuje medijski prostor i vrijeme jednoj individui koja gubi čekove, nezna tko mu je posudio novac za stanove a onda opet nezna, a sada se šepuri na trošak poreznih obveznika u svome uredu. Ta individua ne zaslužuje tu pažnju, osim ako je spreman iskreno odgovoriti na neka pitanja. Obzirom da će odgovarati o onome što svi već znamo a ne o onome što neznamo, to će biti deja vu.Izgubljeno vrijeme za inteligentne ljude.

VL
SI
silverlight2
17:33 31.05.2012.

Bas me zanima koliko će bit gledatelja...

VL
OB
-obrisani-
19:36 31.05.2012.

Ovog gospodina rađe pozovite u uskok na intervju,nego na televiziju!

VL
BI
Bisera
23:36 31.05.2012.

Puno kao mene ne zanima a gledače ih puno bravo ima pravo svatko reči svije mišljenje LJIJEPO

VL
BA
Bay
13:05 01.06.2012.

Ovo je gore od najgoreg svraba ...

VL
Avatar cros
cros
15:54 01.06.2012.

Ma goni ga više u fizdu matelinu kakva ura vremena na TV, pa taj gad ne zavrijeđuje ni uru više da bude živ!

VL
OB
-obrisani-
17:06 01.06.2012.

31.05.2012. u 16:10h A.M. je napisao/la: BEZ TABUA Stjepan Mesić večeras na razgovoru kod T.Ladišića Da li ce reci kakko su dokumenti iz Predsjednikovog ureda mimo Sabora otisli u Den Haag, a ima tu jos puno tabua koje treba maloo rasvjetliti. *************** Kada ovi smradovi (Mesić i/ili Ladišić) kažu bez tabua, to znači da će opet biti nekontroliranog klevetanja i ogovaranja HDZ-a i pok. Tuđmana i hvaljenje ove neviđene gamadi koja se okotila u kukurikavcima i koja se nazvala "antifašisti" a kopilad su od najvećih zločinaca ikada viđenih na ovim prostorima, od kojih se neki ponosno hvale da su potomci Titovih partizana ! A što se tiče dokumenata i kako su ilegalno dospjeli u Haag sve je objasnio vrhunski pravnik, kojem bi trebao oduzeti diplomu Pravnog fakulteta (a doktorat je valjda dobio na ćaćinim mudima), koji je javno izrekao da “nije važno kako su transkripti došli u Haag, n ego je važno što u njima piše!” E pa to pravničko smeće koje trenutno glumi predsjednika RH bi trebalo znati da je poštivanje procedure temelj kaznenog postupka, ali i demokracije. Samo je pitanje kako je taj gnom uopće položio “krivično procesno pravo”?

VL
KR
krka
17:35 01.06.2012.

Opet ''ugroženi'' Ladišić vadi iz naftalina avet prošlosti koja jaše na leđima Hrvatskih građana. Pljuc, pljuc, pljuc!!! Kaj ta kreatura ima pametnoga za reći, ak je glup ko balvan ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.