Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenska prognoza

Stiže velika promjena vremena, od ponedjeljka temperature u porastu

vrijeme
Foto: PIXSELL
1/4
24.01.2020.
u 09:14

Vikend će i na moru biti uglavnom oblačan s povremenom kišom, u nedjelju moguće i s ponekim pljuskom s grmljavinom

Za vikend nam slijedi promjena vremena. Bit će povremeno kiše, a na jugu su u nedjelju mogući i pljuskovi s grmljavinom. U ponedjeljak posvuda bez oborina, uz sve manje oblaka tijekom dana, dok će jutra biti manje hladna.

Prema prognozi DHMZ-a, u većini krajeva danas će biti pretežno sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na Jadranu od 12 do 17°C.

Tijekom vikenda i u ponedjeljak bit će pak umjereno i pretežno oblačno. Uglavnom će tijekom vikenda, a osobito na Jadranu i uz njega, povremeno biti kiše, na jugu u nedjelju moguće i pljuskova s grmljavinom. U unutrašnjosti ujutro mjestimice magla, pogotovo u subotu na istoku. Vjetar uglavnom slab, u gorju u petak umjeren, na udare i jak, jugozapadni i južni. Na Jadranu će umjereno i jako jugo u subotu okrenuti na sjeverozapadnjak. Ujutro manje hladno, dnevna temperatura bez veće promjene.

Vikend će i na moru biti uglavnom oblačan s povremenom kišom, u nedjelju moguće i s ponekim pljuskom s grmljavinom. Početkom tjedna postupno razvedravanje. Puhat će jugo koje mjestimice može biti jako u subotu, na krajnjem jugu i u nedjelju, kada će na sjevernom Jadranu zapuhati sjeverozapadnjak pa jugozapadnjak. Zadržat će se relativno toplo. U ponedjeljak posvuda bez oborina, uz sve manje oblaka tijekom dana. Jutra će biti zamjetno manje hladna, a danju se očekuje temperatura većinom od 5 do 10°C, javlja HRT.

Video: Kako voziti po buri

Ključne riječi

Komentara 3

HH
Hrvoje Hrk !!
10:31 24.01.2020.

Ajde napokon topliji dani

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
12:33 24.01.2020.

znaju li "nounari" što bi predstavljao pojam "velika promjena vremena" ? To sigurno nebi bilo nešto kiše uz 3 stupnja više temperature.

ZF
zlatko.flajpan
16:34 24.01.2020.

U jbt koja senzacija ,sad idem brzo po WC papir i odo mislit o ovoj vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije