Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Stier:
Povratak na članak

'Budućnost BiH je Europska unija, a ne povratak u Otomansko carstvo'

Hrvatski zastupnik u EU parlamentu Davor Ivo Stier izrazio je nezadovoljstvo učestalim izjavama iz najvišeg vrha turske politike.

Komentari 2

ST
stefj
09:58 12.03.2014.

Eh, nekako se baš BiH vodstvo i SDA ne slažu s tvrdnjom iz naslova...

VL
VE
Vercingetorix
20:21 12.03.2014.

Stier je empirijski dokaz da Raspudić ima pozitivan utjecaj na političare (sjetite se kako su zajedno bili na HRT-ovoj emisiji, ukucajte na youtubeu: "Dr. sc. Raspudić preveslao bošnjačke pomorce"; možda su se sreli još koji put) - to je moja teza (možda je Stier sam skužio stvari u BiH, ali bez komunkacije s Hrvatima iz BiH to nije moguće). Kad bi i drugi Stierovim stopama, bilo bi dobro. Nemojte samo reći da se samo riječima zalaže za Hrvate u BiH, jer i riječi puno znače (Istina se prenosi riječima, i djelima naravno, oboje je bitno). Bravo Stier!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.