Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodoljivo!

Stavila bebi prvi puta naočale, a reakcija koja je uslijedila neprocjenjiva je

beba1
Foto: Screenshot
1/2
13.07.2015.
u 20:35

Ovakvu reakciju nitko nije očekivao pa nije ni čudo da je video vrlo brzo postao pravi viralan hit koji je vidjelo gotovo 20 milijuna ljudi

Jessica Sinclair iz Cincinnatija na svom Facebook profilu odlučila je sa svojim prijateljima podijeliti simpatičnu situaciju sa svojom kćeri Piper.

Naime, mlada majka na društvenoj mreži je objavila video koji prikazuje reakciju njezine kćeri nakon što joj je prvi put stavila naočale. Video koji prikazuje reakciju malene Piper dok joj majka na lice stavila preslatke roze naočale u kratkom roku postalo je pravi viralan hit koji je mjesec dana od postavljanja pregledalo 19 i pol milijuna ljudi

Iako se u prvom trenutku djevojčica opirala kad je shvatila da pomoću naočala vidi jasno, njezino lice prekrio je široki osmijeh koji je rastopio srce njezine majke, ali i svih onih koju su ovaj neodoljivi video pogledali. 

Mlada majka na društvenoj mreži napisala je i kako je otkrila da s vidom njezine djevojčice nešto nije u redu jer Piper dugo nije puzala. Nakon što ju je odvela na pregled ispostavilo je da je djevojčica dalekovidna i da je to vrlo vjerojatno razlog što još uvijek ne puže. Reakcija koja je uslijedila nakon što je djevojčica prvi put jasno i bistro vidjela roditelje, složit ćete se,  zaista je neprocjenjiva.

>>Viralan hit promijenio mu život. Zbog snimke sina nakon posjeta zubaru živi kao kralj

>>One zaista razvaljuju: Djevojčice obradile Metallicu i postale prava senzacija!

Komentara 3

EV
evropljanin
13:38 14.07.2015.

slatka mala lutkica ,sretno ti bilo.

Avatar lasta mala
lasta mala
14:44 14.07.2015.

Ona svoj vid ne doživljava zdravo za gotovo kao večina nas...

Avatar Abcda
Abcda
11:26 14.07.2015.

Ovo sam i ja dozivio u 15-oj godini kad sam slucajno stavio ocale moje bake .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije