Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanost na djelu
Povratak na članak

Stanodavka iz Zagreba iznenadila podstanara: Napravila je to bez moga traženja

U vremenima poput ovih, državničke poteze možemo učiniti svi mi, poručio je Ivan Kralj kojemu je stanodavka odlučila otpisati stanarinu za dva mjeseca

Komentari 10

Avatar Giuseppe
Giuseppe
17:22 20.03.2020.

Pitam se dali će netko od ovih bogatih Hrvata koji su se obogatili u privatizaciji te kroz razne sumnjive poslove donirati dio svojih novaca u kupnju zaštitnih maski, dezinfekcijskih sredstava i pomoći potrebitih, koji će biti sve više . . Mogu bacati novce odviše lako zarađene novce na cajke, luksuz i td.. A sad? U medijima se navodi da je u Italiji jedan od ključnih problema i činjenica da su u zadnjih 5 godina 109 milijardi zamutili a trebala ih je država kroz poreze prikupiti. Dio ide i u zdravstvo, kojem to sad fali. A što su Hrvatski novopečeni bogataši uradili za svoju - našu državu? I što će sad uraditi? E na koncu sjetih se i naših uglednih sportaša milijunera, kakve će im biti reakcije??? Pored pokrenutih humanih akcija navijačkih udruga i udruga ratnih veterana Domovinskog rata, kojima svima kapa do poda, da vidimo reakciju i hrvatskih novopečenih bogataša . . .

VL
CV
cvikcange
17:57 20.03.2020.

Jutros? Pa mi smo svom najmoprimcu oprostili stanarinu ima već 10 dana. I još smo mu dali za pljuge (cigarete), pivu i hranu. A on natrpao još troje. Ne razumijem što je tu čudno ili iznenađujuće. Prošli smo slično prije 30tak godina, zašto bi mi sad te mlade maltretirali, nema smisla.

VL
AN
Ana30
10:04 21.03.2020.

Svaka cast.Ja se bojim svoju nazvati,i reci kako ne znam kako cu platiti stan za travanj i svibanj.Jer sam sad kao i vecina ostala bez posla,posve neocekivano. :(

VL
MA
malihrvat1
22:41 21.03.2020.

Lijepo! Ja sam 1991. predložio mojim stanodavcima da na upola smanje stanarinu, ali nije bilo šanse. Ostao sam bez posla , rat, slično kao i mnogi drugi. Ali, novčanik ne zna za milost! Imamo Hrvatsku!

VL
AP
ante_pustinjak
21:21 20.03.2020.

zanimljivo! moja gospođa je to isto učinila prije nekoliko godina: podstanaru studentu je preko ljeta oprostila dvije stanarine, režije i još je platila porez na te stanarine. i nije dospjela u novine a tada nije bilo ni corone! što sve ljudi ne čine samo da dospiju nekako u novine ili javne medije!

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
18:14 20.03.2020.

Čuo sam da je Škoro pojeftinio parkiranje koje je inače najskuplje u Zagrebu, sada više ne naplačuje 15KN roditeljima koji dovode bolesnu djecu, ili sam krivo čuo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.