Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA KARADŽIĆU
Povratak na članak

Srpski mediji žale: 'Nepravda, ovo je presuda cijeloj naciji'

Naslovnice novina u Srbiji različitih su naslova, neki očito žale i negiraju zločine Radovana Karadžića, a neki od njih tek hladno priopćuju presudu iz Haaga.

Komentari 13

ZN
znamistinu
09:49 21.03.2019.

Sud je cirkus: Razlozi: 1. za Vukovar nema presuda osim 7 g Sljivancaninu 2. Genocid u Prijedoru nad hrvatima i Muslimanima presucen, nema niti tuzbe 3. Nitko iz Vrha JNA nije osuden niti Srbija iako je naveliko sve podrzavala 4. Nema presude za etnicko ciscenje i ubijanje Hrvata U Srednjoj Bosni (grabovica, Krizancevo Selo, Tusina, Travnik, vitez, zenica, Busovacke staje itd) gdje su Hrvati poklani odrubljivanjem glave , zatvarani po logorima itd. 5. Presuda 6-orki promasaj suda za dio oko umijesanosti RH u bIH rat. naravno da se RH umijesala jer je BIH -Armija BIH htjela izaci na Neretvu i uzeti dalmaciju . Dubrovnik su tukli iz Trebinja. prema tome RH se nije mogla drugacije obrnaiti nego iz BIH teritorija ( dio oko povrede zenevskih konvenicija je u redu).

VL
Avatar Croatino
Croatino
10:55 21.03.2019.

Srpski mediji žale, nek žale i placu, nek se udaraju cijeli dan po guzi. Dok srbi ne vide gresku u politici 90-ih, niko im nemoze pomoci. A tu promjene nema, zato nek pate, placu al nek ostave sve druge na miru.

VL
KB
kbr
10:46 21.03.2019.

premda nije presuda cijeloj naciji, bolje bi vam bilo da je tako tretirate, možda pokoji od vas progleda

VL
DI
Diosiario
13:43 21.03.2019.

Ne znam koliko su dobili Srbi sveukupno, ali znam posve precizno da su Hrvati dobili 277 godina zatvora a Muslimani 41 i pol godinu zatvora, s tim da presude Hazimu Deliću i Esadu Landži su bile na samom početku radaada suda za zločin nad srpskim civilima i ratnim zarobljenicima u logoru Čelebić kod Konjica i na njih dvojicu otpadaju 33 godine zatvora a to su bili zamjenik zapovjednika logora i čuvar. Zapovjednik logora Zejnil Delalić u tom predmetu je oslobođen, valjda nije znao da se u njegovom logoru zlostavljaju i ubijaju zarobljenici.

VL
DU
Deleted user
16:58 21.03.2019.

Ostaće zapisano zauvijek da su Srbi u najvećem zločinu u europi poslije drugog svjetskog rata masakrirali osam tisuća muslimanskih muškaraca i dječaka s ciljem da se više ne razmnožavaju. Nešto slično je još samo učinio hitler sa židovima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.