Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost od bijega

Srbijanski državljanin u centru Zagreba ukrao konobaru novčanik, određen mu pritvor

Ilustracija
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
10.12.2018.
u 12:38

Konobar je sustigao osumnjičenog na Trgu bana Jelačića te ga zadržao do dolaska policije

Zbog krađe novčanika u subotu iza ponoći u kafiću u središtu Zagreba, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je zbog opasnosti od bijega pritvor srbijanskom državljaninu Elvisu Softiću (26), doznaje se na sudu.

Osumnjičeni je u subotu oko 0,40 sati na zagrebačkom Preradovićevom trgu u kafiću iz ruke 21-godišnjeg konobara otuđio novčanik i počeo bježati. Konobar je sustigao osumnjičenog na Trgu bana Jelačića te ga zadržao do dolaska policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Softić je doveden sucu istrage koji mu je zbog opasnosti od bijega odredio jednomjesečni pritvor.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
14:27 10.12.2018.

Elvis is not dead! Eno ga krade po Zagrebu. I Srbin je.

Avatar rubinet
rubinet
14:25 10.12.2018.

Kad će taj Sanđak da se otcepi?

TR
trabant7
13:14 10.12.2018.

Sanđžaklija, poslati u rudnik da kopa i zlato traži, možda nađe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije